ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η δουλειά μας είναι στα γήπεδα και στα οικήματα»

Ανακοίνωση ενότητας για τον ΣΥΦΑΕΛ, που προχώρησε τις εκλογικές του διαδικασίες και προχωρά στην επόμενη μέρα.

Επί τούτου ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης για κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν.

Αναλυτικά:

«Περήφανε ΑΕΛίστα,

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, πραγματοποιήθηκε ίσως η πιο κρίσιμη εκλογική συνέλευση στην ιστορία του συνδέσμου. Ο ΣΥΦΑΕΛ από σήμερα αλλάζει σελίδα, θέτει νέους στόχους, είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και να σταθεί αρωγός στο μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο του νησιού, όπως ακούραστα έπραττε από την πρώτη μέρα ίδρυσης του.

 

Χρέος όσων αισθάνονται μέλη του συνδέσμου είναι να συμβάλουν στην αναγέννηση του. Έγιναν ριζικές αλλαγές οι οποίες ήταν αναγκαίες για να αναπνεύσει και πάλι αυτό το τεράστιο οπαδικό κίνημα. Το ότι παραχωρήθηκε τόπος στα νιάτα δεν σημαίνει πως ο σύνδεσμος δεν θα λειτουργεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Τα άτομα, τα οποία απαρτίζουν το συμβούλιο, είναι τα πλέον κατάλληλα για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχουν μπροστά τους.

 

Αναντίρρητα, θα δοθεί η απαραίτητη έμφαση στο οπαδικό κομμάτι, το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει παραγκωνιστεί παρόλο που αποτελεί το βασικότερο τομέα του συνδέσμου, χωρίς βεβαίως να αποκλείουμε την παρέμβαση μας σε πολύ σημαντικά θέματα, τα οποία θα αφορούν το σωματείο μας και τη λειτουργία του. Η δουλεία του συνδέσμου είναι στην κερκίδα και στα οικήματα! Αν λειτουργήσουμε με γνώμονα αυτή τη στοχοθεσία, τότε η τρέλα του ΑΕΛίστα θα ξανακυριεύσει την Κύπρο σαν πρώτα.

 

Δεν είναι λίγοι που προσπάθησαν να βλάψουν τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο. Φάνηκαν όμως ανίκανοι να το πράξουν ακόμα και τώρα. Εάν το όραμα μας γίνει πράξη, δηλαδή αν ο κόσμος μας γίνει μια γροθιά, ενωμένος και συσπειρωμένος, τότε όλοι αυτοί θα γίνουν απλώς θηράματα για τα λυσσασμένα λιοντάρια της Ανατολικής. Η ιστορία 28 χρόνων δεν πτοείται από τρικυμίες, δεν εμποδίζεται από καμία δυσκολία, δεν διαγράφεται από τίποτα και κανέναν. Γι’ αυτό χρέος όλων μας είναι να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία, ακατάπαυστα και αρρωστημένα για την ΑΕΛ. Απ’ εδώ και πέρα η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια μας, δεν είμαστε συνηθισμένοι στα εύκολα γι’ αυτό με την συμβολή όλων, ένα υπέρλαμπρο μέλλον είναι εφικτό.

 

ΥΓ: Όποιος σταθεί εμπόδιο μπροστά μας, θα τον διαλύσουμε».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X