ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κανείς δεν μας προσέγγισε για Σόουζα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ μίλησε για όλα τα θέματα από την πρώτη προπόνηση, το γηπεδικό, τις μεταγραφές και τον Σόουζα.

Αναλυτικά:

Χωρίς διακοπές και πάλι στις προπονήσεις: «Είναι γεγονός πως πολύ λίγο ξεκουράστηκαν οι ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Είναι όμως χαρά μας γιατί η ομάδα παίζει Ευρώπη και είναι σημαντικό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε από τον προπονητή, ούτε από κανένα στην ΑΕΛ. Είναι χαρά μας και ας μην κάνει κανείς διακοπές»

Είχαν δώσει το παρών όλοι οι ποδοσφαιριστές: «Ο μοναδικός που δεν ήρθε στην προπόνηση, ενώ έπρεπε να έρθει ήταν ο Μιτρέα, ο οποίος όμως ειδοποίησε πως η πτήση του έφθασε στην Κύπρο την ώρα που ξεκινούσε η προπόνηση και από σήμερα θα είναι κανονικά».

Για το γεγονός πως η ΑΕΛ έχει πολλούς ποδοσφαιριστές σε Εθνικές: «Είπαμε πως θέλουμε να αυξήσουμε την ποιότητα της ομάδας και αυτό δεν είναι απλό. Το να έχουμε πολλούς διεθνής είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό δείχνει και την ποιότητα».

Για την επίσημη πρώτη: «Έχουμε επιλέξει αυτή την ημερομηνία καθώς πιστεύουμε πως στις 19 θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας. Επιλέξαμε αυτή τη μέρα για να έρθει ο κόσμος και να δώσει την ψυχολογική τόνωση και να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί στο πρώτο παιχνίδι δέκα μέρες αργότερα».

Για το γήπεδο: «Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, εργάζεται μανιωδώς για το θέμα του γηπέδου και με δικές του ενέργειες έχουν προχωρήσει πολλά θέματα. Υπάρχει ανάγκη για νέο γήπεδο. Βρίσκονται κάποιες δυσκολίες όμως πρέπει να ξεπεραστούν

Για τον Κουκούλα: «Επιθετικός που παίζει στην κορυφή αλλά και στα άκρα. Αυτό που έψαχνε ακριβώς ο κύριος Μπαλταζάρ για την ομάδα».

Είστε κοντά σε νέες ανακοινώσεις: «Πολύ μικρές λεπτομέρειες μας χωρίζουν από τις επίσημες ανακοινώσεις».

Για τον Ηλία: «Είδα κάποια δημοσιεύματα τα οποία δεν προέρχονταν από ρεπόρτερ της ΑΕΛ καθώς οι ρεπόρτερ της ΑΕΛ ξέρουν πολύ καλά πως η διοίκηση της ΑΕΛ αλλά και ο προπονητής στηρίζουν πολλά στον Μαύρου και τον Ηλία. Τα παιδιά θα έχουν τις ευκαιρίες και θα πρέπει να τις αρπάξουν. Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Ηλία. Δεν φοβόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα παιδιά, όμως για να αρπάξουν την ευκαιρία δεν εξαρτάτε ούτε από τους φίλους της ομάδας, ούτε από τον προπονητή, ούτε από τις διοικήσεις αλλά μόνο από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές».

Για τον Ανδρέα Κίττο: «Ο Κίττος ο οποίος είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και δεν τίθεται θέμα της αξίας του, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο λόγος είναι πως η διοίκηση αποφάσισε να ανοίξει τον δρόμο σε μικρούς τερματοφύλακες που εδώ και χρόνια βρίσκονται στην ομάδα».

Για τον Σόουζα: «Η ΑΕΛ έχει μια ανοιχτή υπόθεση με τον ποδοσφαιριστή Λούκας Σόουζα ο οποίος διέκοψε μονομερώς το συμβόλαιο του. Η υπόθεση θα εκδικαστεί δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία, και μέχρι τότε δεν μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα. Δεν έχουμε πρόταση από καμιά ομάδα για τον Σόουζα ενώ επίσης δεν μιλήσαμε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση