ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μπαίνουν μπουλντόζες το φθινόπωρο»

Για το «καυτό» θέμα του γηπέδου της Λεμεσού μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Pressing» ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Μιχαηλίδης. Εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το φθινόπωρο θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το γήπεδο.

Η αρχική τοποθέτηση του κ. Μιχαηλίδη: 

«Υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες που υπερπηδήθηκαν όμως υπήρξαν και κάποιες άλλες που δεν θα έπρεπε να ήταν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Βρισκόμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό στάδιο αφού έχουν υπερπηδηθεί οι πλείστες δυσκολίες.

Η Λεμεσός και δικαιούται και αξίζει να έχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου κανονικό. Υπήρχαν δυσκολίες γιατί τα τρία σωματεία δεν συμφωνούσαν στο παρελθόν όμως αυτό έχει αλλάξει. Όλοι οι Λεμεσιανοί φίλαθλοι αναμένουν πως και πως αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι ο δρόμος είναι χωρίς γυρισμό.

Ο κυριότερος λόγος που έχουν υπερπηδηθεί τα εμπόδια είναι γιατί επέμενε τόσο πολύ ο πρόεδρος Αναστασιάδης. Πιέσαμε πάρα πολύ και ο πρόεδρος άλλο τόσο».

Για τις τελευταίες εκκρεμότητες:

«Στη τελευταία σύσκεψη στο προεδρικό βρέθηκε μια λύση και πληρώθηκαν τα λεφτά για την άδεια οικοδομής. Θα τα χρεωθούν τα σωματεία απλώς έγινε μια προσωρινή διευκόλυνση. Πλέον το μόνο που μένει είναι να γίνει η έγκριση από άλλο τραπεζικό οργανισμό που θεωρείται δεδομένο. Φυσικά απομένει και η έγκριση από την ευρωπαϊκή επιτροπή που αναμένεται να είναι θετική».

Για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα:

«Πάντοτε έλεγα, έχοντας υπόψη τις δυσκολίες και τα προβλήματα, ότι το φθινόπωρο του 2017 θα ξεκινήσουν τα έργα, θα πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες. Τώρα είμαι ακόμη πιο αισιόδοξος. Είναι δεδομένο ότι προχωράμε».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X