ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σχεδόν γεμάτη

Στην ΑΕΛ ήξεραν πως φέτος τα δεδομένα είναι τέτοια που αναγκάζουν τους πάντες να βιαστούν ώστε να ολοκληρώσουν το βασικό σχεδιασμό του ρόστερ έγκαιρα για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική στην Ευρώπη.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ σε συνεργασία με τη διοίκηση πήραν τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις και ακολούθως τις υλοποίησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό από νωρίς. Λόγω κάποιων δεδομένων, οι ανακοινώσεις δεν ήρθαν όλες με το που έκλεισαν οι συμφωνίες αλλά η ουσία είναι πως οι παίκτες είναι κλειστοί.

Ούτως ή άλλως, η πρώτη ποδοσφαιρική απόφαση που πάρθηκε ήταν να διατηρηθεί ένας κορμός του ρόστερ που ολοκλήρωσε τη σεζόν και αυτό ακριβώς έγινε. Πλέον ξέρουμε και ποιοι έμειναν και είναι οι Αϊρόσα, Μίτρεα, Λαφράνς, Ντόσα Τζούνιορ, Σοάρες, Αρουαμπαρένα, Μέσκα, Σασί και Σαβανέ. Οι ξένοι του καταλόγου Α’ που τελείωσαν τη σεζόν ήταν 13 άρα κορμός κρατήθηκε αφού έμειναν εννιά. Υπενθυμίζουμε πως ήδη έφυγαν οι Μπλάνκο, Γεωργιάδης, Πίτι και Ρομό. Ο Φορτούνα ήταν παίκτης καταλόγου Β’, ενώ υπήρχαν δυο θέσεις κενές από τις προσθαφαιρέσεις του Γενάρη.

Πλέον με τις προσθήκες των Μπενίτεθ, Κουκούλα και Βοζίνια που ήδη ανακοινώθηκαν καλύφθηκαν τρεις θέσεις από τις έξι διαθέσιμες αφού είναι όλοι τους παίκτες καταλόγου Α’. Με αυτά τα δεδομένα η ΑΕΛ είναι «γεμάτη» κατά 80% ήδη σε ότι αφορά ξένους/κοινοτικούς πριν καν αρχίσει η προετοιμασία.

Αναμένονται δε και 1-2 κινήσεις ακόμα μέσα στην εβδομάδα, δείγμα του πόσο προχωρημένα είναι τα πράγματα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X