ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δίχτυα στους επόμενους στόχους

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Μέρα με την μέρα υπάρχουν νέες εξελίξεις στην ΑΕΛ και τον προγραμματισμό της ομάδας. Είναι αναμμένο να είναι η ομάδα που κινείται πιο γρήγορα από όλους. Μάλιστα εξέλιξη προκύπτει και με τις αποχωρήσεις.

Ας πάρουμε όμως λίγο τα δεδομένα από την αρχή. Ο Μπαλταζάρ ψάχνει την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με το μπάτζετ της ΑΕΛ να παραμένει το ίδιο με την περασμένη σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο οι «Λέοντες» θα το παλέψουν ώστε να βρουν τις λύσεις που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Κάπως έτσι προέκυψαν οι μεταγραφές των Μπενίτεζ και Αβραάμ. Παράλληλα βρίσκονται στα σκαριά δυο περιπτώσεις, αυτές του τερματοφύλακα Βοζίνια αλλά και του νεαρού Ιρένε.

Χθες πάντως υπήρχε εξέλιξη και στο κεφάλαιο Φορτούνα μιας και ομάδα από το Ισραήλ είναι έτοιμη να πληρώσει τις 400 χιλιάδες για τον κάνει δικό της. Έτσι και το κεφάλαιο Φορτούνα φαίνεται πως κλείνει. Μάλιστα ο Μπαλταζάρ ψάχνει αντικαταστάτη και στο πλαίσιο αυτό φαίνεται πως η ομάδα βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Μάριου Αντωνιάδη. Βέβαια ο Μάριος έχει τονίσει ξανά πως θέλει να μείνει στον Πανιώνιο και την Ελλάδα ενώ αν δεν μείνει εκεί υπάρχει και το ενδιαφέρον από ΑΕΚ και Ανόρθωση. Δεν είναι μια απλή περίπτωση όμως σύντομα θα ξεκαθαρίσει.

Τέλος εξελίξεις υπάρχουν και στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Ο Ανδρέας Κίττος θα αποχωρήσει από την ομάδα καθώς ο Μπαλταζάρ θεωρεί πως οι Ευάγγελος Γεωργίου και Ανδρέας Κεραυνός είναι ικανοί να πλαισιώσουν τον Βοζίνια. Ο Κίττος θα ψάξει τον επόμενο του σταθμό και σύντομα θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση