ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το πλάνο του Μπαλταζάρ

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Όσο περνά ο καιρός τόσο πιο κοντά είναι στο να ολοκληρώσει η ΑΕΛ τον προγραμματισμό της. Ο Μπαλταζάρ έχει κάνει αρκετή δουλειά και έχει προκρίνει συγκεκριμένες περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Ας πάρουμε όμως λίγο τα δεδομένα από την αρχή. Δυο διαφοροποιήσεις φαίνεται πως υπάρχουν από τον αρχικό σχεδιασμό. Οι διαφοροποιήσεις αυτές αφορούν τους Σαβανέ και Μιτρέα οι οποίοι ήταν κοντά στην έξοδο, όμως ο Μπαλταζάρ θεώρησε πως μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα στην ΑΕΛ από όσα έδειξαν και πρόσφεραν μέχρι στιγμής και έτσι μένουν στην ομάδα με μειωμένες απολαβές. Έτσι αφού έκλεισαν οι υποθέσεις αυτές, ο Μπαλταζάρ επικεντρώνεται στις κινήσεις ενίσχυσης.

Αυτές θα αφορούν περίπου 5 ακόμη ποδοσφαιριστές. Αρχικά είναι το θέμα του τερματοφύλακα με τον Ντιάζ Βοζίνια να είναι το μεγάλο φαβορί ώστε να καλύψει το κενό του Ρομό. Έπειτα ο Μπαλταζάρ θέλει κεντρικό αμυντικό, δεξί χαφ και επιτελικό μέσο. Έτσι μένει ακόμη μια θέση που πολύ πιθανόν να είναι κίνηση στην επίθεση (χωρίς να σημαίνει πως θα είναι κεντρικός επιθετικός).

Όπως όμως έχουμε ξαναπεί ο Μπαλταζάρ ήδη έχει προκρίνει συγκεκριμένες περιπτώσεις που θέλει στην ομάδα. Είναι πλέον θέμα της διοίκησης ώστε να κλείσει συμφωνίες. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις πολύ σύντομα (ακόμη και σήμερα).

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση