ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τρέχει από Πορτογαλία

Εφραίμ Γεωργίου

Ο προγραμματισμός στην ΑΕΛ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις. Είναι σημαντικό να κλείσουν όλα τα κενά πριν από την έναρξη της προετοιμασίας η οποία θα είναι κοντά στις 10 του Ιούνη (τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί).

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ πάντως βρίσκεται στην Πορτογαλία. Από εκεί τρέχει τον προγραμματισμό της ομάδας. Καθημερινά έχει επαφή με τη διοίκηση και μαζί ψάχνουν τις πιο καλές λύσεις. Η επικοινωνία των δυο πλευρών είναι το κλειδί στην υπόθεση. Μάλιστα φαίνεται πως η συνεργασία του Μπαλταζάρ με τη διοίκηση είναι άψογη μιας και ήδη έχουν γίνει αρκετές ανακοινώσεις. Θυμίζουμε πως έχουν ανανεώσει ο Μαύρου, Σοάρες, Αρουαμπαρένα, Αϊρόσα και Σαβανέ ενώ η έχει ανακοινωθεί και η συνεργασία με τους Αβραάμ και Μπενίτεζ.

Παράλληλα μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Ρομό. Η ΑΕΛ έχει καταθέσει μια πολύ ελκυστική πρόταση προς τον Ρομό και περιμένουν την τελική του απάντηση. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και όσο περνά ο καιρός τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Πάντως ο Μπαλταζάρ έχει ήδη προκρίνει τον αντικαταστάτη του Ρομό και αν η απάντηση του Βενεζουελάνου είναι αρνητική τότε η διοίκηση θα καταθέσει πρόταση στον τερματοφύλακα που πρόκρινε ο Μπαλταζάρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X