ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάλεσμα για ένα ακόμα τίτλο

Μετά την ομάδα κάτω των 13, η ΑΕΛ είναι κοντά στον τίτλο και στο πρωτάθλημα U16 και με ανακοίνωση καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο  και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

«Οι U16 σας χρειάζονται για τον τίτλο!

Την ευκαιρία να στηρίξει και φυσικά να χειροκροτήσει την ομάδα των U16, θα έχει ο κόσμος μας το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαϊου στις 11:00 στο γήπεδο της ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Τα παιδιά μας μετά από ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, έφτασαν ένα μόλις βαθμό πριν απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με νίκη ή ισοπαλία ακόμα ένας τίτλος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΚΟΠ, θα βαφτεί γαλαζοκιτρινος, απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΕΛ χωρίς να λέμε ότι είναι αυτοσκοπός οι τίτλοι σε αυτό το στάδιο.

Γι' αυτό, ακόμα και στο σενάριο που δεν έρθει ο τίτλος, τα παιδιά μας αξίζουν ενα τεράστιο χειροκρότημα.

Πέρασαν στην πρωτοπορία 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, ξεπερνώντας την ομάδα του Απόλλωνα.

Αξιοσημείωτο γεγονός ότι οι Λέοντες μας, είναι οι πιο μικροί ηλικιακά στο πρωτάθλημα, γεγονός που κάνει την προσπάθεια τους για κατάκτηση του τίτλου ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Καλούμε λοιπόν τους φίλους της ΑΕΛ, να έρθουν το Σάββατο στο παιχνίδι και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε άλλο ένα πρωτάθλημα».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση