ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ποτέ ξανά τέτοια λάθη»

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της Ευρώπης. Αναλυτικά:

«ΑΕΛιστες, η χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της. Ο στόχος που θέσαμε όλοι μαζί πρόεδρος, Δ.Σ., ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμος έχει επιτευχθεί.

Το τι έγινε αυτή τη χρόνια θα πρέπει να το έχουμε καλά στο μυαλό μας για να μην επαναλάβουμε ποτέ ξανά τα οποία λάθη έγιναν.

Θερμά συγχαρητήρια προς όλους, αλλά ειδικότερα σε όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού αυτοί δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο της χρονιάς ακόμα και όταν όλα φαίνονταν χαμένα, ακόμα κι όταν όλοι τους είχαν τελειωμένους.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και το Δ.Σ. καλούν όλους τους ΑΕΛιστες από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο να στέκονται διαχρονικά ασπίδα σε όσους αντιπροσωπεύουν την ιδέα της ΑΕΛ και να τους προστατεύουν ως κόρη οφθαλμού.

Απόψε στις 19:00 η ομάδα μας δίνει το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας. Να είστε όλοι εκεί για το τελευταίο χειροκρότημα της χρονιάς!».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση