ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν τελείωσε ακόμη του Ρομό...

Είναι γεγονός πως η πιο δύσκολη υπόθεση για την ΑΕΛ ήταν αυτή του Ρομό. Ο τερματοφύλακας των «Λεόντων» στην φετινή χρονιά ήταν απλώς εξαιρετικός. Έτσι προσέλκυσε τα βλέμματα άλλων ομάδων από Ελλάδα και Ρουμανία. Όμως η διοίκηση της ΑΕΛ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει τα δεδομένα.

Είναι δεδομένο πως ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ρομό υπάρχει διαφορά στο οικονομικό όμως από την άλλη το οικονομικό είναι σαφώς ένας κύριος, αν όχι ο πιο κύριος παράγοντας, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός. Η πρόταση από την ΑΕΛ έχει γίνει εδώ και καιρό, όμως ίσως υπάρξει νέα πρόταση.

Ένας άλλο παράγοντας που μετρά σαφώς είναι και το κλίμα. Μάλιστα στη φετινή ΑΕΛ (του σήμερα) είναι εξαιρετικό. Οι ποδοσφαιριστές μαζί με την τεχνική ηγεσία αλλά και όλους τους παράγοντες της ΑΕΛ έχουν γίνει μια οικογένεια και λειτουργούν ως τέτοια. Παράλληλα υπάρχει η Ευρώπη. Σαφώς το Europa League δεν είναι λίγο.

Τέλος πρέπει να ξεκαθαριστεί ένα θέμα για την περίπτωση Ρομό. Ο ίδιος παρά τις προτάσεις που έχει δεν πρόκειται να μετακομίσει σε ομάδα που δεν θα αγωνίζεται ως βασικός. Μια τέτοια θέση σαφώς θα έχει στην ΑΕΛ. Έτσι με όλα τα πιο πάνω δεδομένα τα πάντα είναι ανοικτά. Το κεφάλαιο Ρομό δεν έχει κλείσει αν και οι πιθανότητες να συνεχίσει στην ΑΕΛ είναι πολύ πιο λίγες από το να χωρίσουν οι δρόμοι των δυο.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση