ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κοντά σε ανακοινώσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου, μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση του εφετείου στην υπόθεση Αρουαμπαρένα: «Θα σε επιβεβαιώσω και θα σου πω πως το χαμόγελο μας ήταν πολύ πλατύ καθώς από την πρώτη στιγμή που έγινε ότι έγινε ήταν τεράστια απογοήτευση για εμάς, και ευτυχώς το εφετείο μας δικαίωσε».

Για το αν θα αγωνιστεί κανονικά στο τελευταίο παιχνίδι: «Τώρα δεν θα παίξει καθώς έχει αναχωρήσει για διακοπές, όμως θα είναι κανονικά και για τη νέα σεζόν».

Για το γεγονός πως η δημιουργία εφετείου ήταν επιτυχία της ΑΕΛ: «Ήταν άλλος ένας αγώνας που έγινε τότε από τον Σοφοκλέους και την ΑΕΛ και είμαστε διπλά ικανοποιημένοι. Είχαμε τις πληροφορίες μας πως αυτή η απόφαση μπορούσε να πέσει και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι».

Για το χθεσινό τραπέζι του Ρομό: «Αντιλαμβάνεσαι επειδή είμαστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου υπήρξαν κάποιες στιγμές συγκινητικές. Αναχώρησε και ο Πίτι για την πατρίδα του. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, όπως ήταν σε όλη τη σεζόν. Ξέρουν όλοι πως η διοίκηση κάνει ότι μπορεί. Ο Ρόμο από την πλευρά του είχε πει πως θα κάνει ένα τραπέζι στην ομάδα για τα γενέθλια του. Ήρθε ο τραυματισμός του, ήρθε η αλλαγή του προπονητή και δεν τα κατάφερε, έτσι αποφάσισε χθες να μας κάνει το τραπέζι. Αυτή ήταν η ΑΕΛ, μια ωραία παρέα που παρά τα προβλήματα κατάφερε να πετύχει τον στόχο».

Για τον προϋπολογισμό και τη διαφορά από άλλες ομάδες: «Από τη στιγμή που δεν μπορεί να κάνει πολλών εκατομμυρίων προϋπολογισμό για να κοντράρει τους άλλους, θα πρέπει να βρει άλλα όπλα ώστε να αντιμετωπίσει τους πιο οικονομικά ισχυρούς. Ένα από τα όπλα είναι το κλίμα. Έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες και νομίζω πως με λίγες ακόμα πινελιές η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη. Από τώρα και στο εξής θα πρέπει να δούμε τις ομάδες που είναι λίγο πιο πάνω από εμάς και το τι κάνουν. Αυτό που κάνουν είναι πως έχουν τον κορμό και προσθέτων 2-3 πινελιές κάθε φορά. Είναι σημαντικό αυτό που κτίζεις να το κρατάς και να μην το χαλάς».

Για τον Φορτούνα: «Για την περίπτωση του Φορτούνα έχουμε το δικαίωμα μέχρι το τέλος του μήνα να τον κρατήσουμε. Τα δεδομένα είναι πως με ένα ποσό κοντά στο 400 χιλιάδες μπορούμε να τον κρατήσουμε. Θέλουμε τον ποδοσφαιριστή κάνουμε κάποιες κινήσεις, θα δούμε».

Για τον προγραμματισμό: «Γενικότερα στον προγραμματισμό είμαστε σε καλό δρόμο. Μπορούμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες μας. Είμαστε κοντά σε κάποιες ανακοινώσεις».

Για τον Αϊρόσα: «Έκανε κάποιες δηλώσεις ο Αϊρόσα, δεν είναι θέμα της ΑΕΛ όμως. Ότι είχαμε να πούμε για τον Πάμπο Χριστοδούλου το είπαμε μέσα από ανακοίνωση. Τίποτα άλλο, δεν νομίζω πως πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση