ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Συγχαρητήρια σε όλους...»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου από την ομάδα του. Παράλληλα, εξέφρασε και την λύπη του για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από πλευράς των οπαδών της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τι δήλωσε στην Cytavision:

"Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν από το Καλοκαίρι για να πετύχουμε τον στόχο. Μπορούσε για περισσότερα. Δυστυχώς κάποιες συγκυρίες δεν μας άφησαν. Από αύριο η προσπάθεια θα ξεκινήσει για να χτιστεί μια ομάδα για την επόμενη χρονιά. Δεν πρόκειται να γίνουν πολλές αλλαγές, έχουμε μια καλή ομάδα.

Το σκεπτικό είναι η ομάδα να κρατήσει όσους περισσότερους παίκτες γίνεται απ’ αυτούς που θέλουμε. Τις επόμενες μέρες θα δούμε κάποια πράγματα και θα προχωρήσουμε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να λυγίσουμε κόκα κόλες και νερά, η ΑΕΛ είναι πολύ δυνατή και δεν λυγίζει με κόκα κόλες και νερά. Με λυπεί, είναι η δεύτερη φορά που γίνονται τα ρατσιστικά. Δεν είχαν γραφτεί την πρώτη φορά, σήμερα ήταν πολύ έντονα. Δεν έχω τίποτα με την διοίκηση της ΑΕΚ. Αυτοί που τα έχουν κάνει τα ρατσιστικά θα πρέπει να ντρέπονται. Και να σκεφτούν ότι μπορεί να μην έχουν τώρα μαύρους παίκτες, είχαν στο παρελθόν και έχουν στην ομάδα μπάσκετ. Είναι κρίμα και ντροπή αυτό που ζήσαμε σήμερα. Είναι αδιανόητο να έχουμε 2017 ρατσιστικά στα γήπεδα μας"

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση