ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει να το τελειώσει…

Στην Λάρνακα ταξιδεύει η ΑΕΛ για να αντιμετωπίσει στο Αρένα την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λεμεσού, μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να τελειώσει και μαθηματικά το θέμα της Ευρώπης και πάει για τη νίκη.

Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να παίζεται η Ευρώπη την τελευταία αγωνιστική με την Ομόνοια. Θέλει να το τελειώσει από τα σήμερα, χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προετοίμασε την ομάδα με αυτό το σκεπτικό. Βασικά, όπως κάθε εβδομάδα, γιατί στόχος της ΑΕΛ είναι πάντα η νίκη. Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντόσσα Τζούνιορ, Μίκελ Αρουαμπαρένα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι νεαροί Στυλιανός Παντελή, Παντελής Παντελή, Ανδρέας Κεραυνός και Γιάννης Γερολέμου, ο οποίος περνά από δοκιμαστικά στην Μπενφίκα.

Ο Βάσκος επιθετικός έμεινε εκτός, αφού αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του για την Τρίτη και έτσι ισχύει κανονικά η τιμωρία που του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Ρομό θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Αϊρόσα και αριστερά ο Φορτούνα. Στο κέντρο της άμυνας, Λαφράνς και Μιτρέα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σοάρες, Νικολάου και Πίτι, στα φτερά οι Γεωργιάδης και Μέσκα και στην κορυφή της επίθεσης ο Σάσι.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X