ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Θεόδωρος Αντωνίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ αναφέρθηκε στον απόηχο του χθεσινού νικηφόρου αγώνα με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

«Ήταν μια πολύ μεγάλη σαιζόν με πάρα πολλά που μπορούμε να συζητήσουμε αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα στον κάθε αντίπαλο. Εκεί που έλεγαν κάποιοι ότι αυτή η ομάδα δεν θα πάρει βαθμούς στα πλέι οφ, με τη συμπεριφορά της εντός αγωνιστικού χώρου, με τους σωστούς χειρισμούς που έγιναν, όχι απλά μπήκε στα πλέι οφ και κέρδισε βαθμούς αλλά από τη μέρα που έχει έρθει ο Μπαλταζάρ η ΑΕΛ έχει τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο κάθε ένας από αυτούς που αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει δώσει κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων του και για αυτό η ομάδα είναι αρκετά κοντά στο να πετύχει τον αρχικό της στόχο. Έχουμε μπροστά μας άλλα δυο ντέρμπι. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. »

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΛ με ισοπαλία δεν εξασφαλίζει τίποτα από τη στιγμή που η Ομόνοια κερδίσει το ΑΠΟΕΛ. Σε όλα τα παιχνίδια στη φετινή χρονιά η ΑΕΛ κατέβηκε στο γήπεδο για τη νίκη και με αυτό το στόχο θα πάμε στο ΑΕΚ Αρένα. Θα πάμε εκεί για να κυνηγήσουμε τη νίκη. Υπάρχει σεβασμός και στον αντίπαλο όμως πιστεούμε στη δική μας την ομάδα και θεωρούμε ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει τότε μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ.»

Για την παρουσία του κόσμου:

«Σίγουρα θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Βλέπουμε ότι υπάρχει γενικά πρόβλημα προσέλευσης κόσμου στο κυπριακό πρωτάθλημα. Έχουν γίνει αρκετά πράγματα στη φετινή χρονιά. Ελπίζω ότι θα μας βγει σε καλό έτσι όπως ήρθε το πράγμα. Αυτό που θα κρατήσω είναι ότι ίσως για πρώτη φορά η ΑΕΛ,  παρά τα όποια προβλήματα, δεν τα παράτησε και είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους ήρθαν χτες στο Τσίρειο στάδιο. Είναι σημαντικό να μελετήσουμε αυτή τη χρονιά και να δούμε κάποια πράγματα πιο διεξοδικά για να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί. »

Για την έδρα που θα δηλώσει η ΑΕΛ για τους ευρωπαϊκούς αγώνες:

«Δεν το έχουμε πράξει ακόμη. Θα περιμένουμε για όσο διάστημα μας επιτρέπεται. Γενικότερα θα γίνει μια συζήτηση, δεν ξέρω αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Τσίρειο σε κάποιους αγώνες. Όλα αυτά θα γίνουν με την ώρα τους.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X