ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντε να λύσουν, για Ευρώπη

Τη φράση αποκλείεται να την ξέχασαν οι φίλοι της ΑΕΛ. Όλο το Καλοκαίρι, ειδικά όσο πλησίαζε η συναυλία του Βασίλη, την διάβαζαν, την άκουγαν σχεδόν παντού. Άκουσαν μετά και τον Βασίλη να τους το τραγουδά.

Οι μήνες πέρασαν, φτάσαμε Μάη και άλλαξαν πολλά από τότε. Ο ενθουσιασμός δεν είναι ακριβώς ο ίδιος όμως η ομάδα τη δουλειά της είναι πια μια ανάσα από το να την πετύχει. Γιατί η δουλειά της από την αρχή μια ήταν: η επιστροφή στα κύπελλα Ευρώπης.

Είναι πιθανό να τα καταφέρει και με δυο ήττες, αλλά κανείς δεν το σκέφτεται έτσι. Πάνε στη Λάρνακα για να κλείσουν τα εισιτήρια και μαθηματικά, από εκεί που θα ταξιδεύουν το Καλοκαίρι για να πάνε να παίξουν δηλαδή. Ακούγεται καλό πάντως…

Στα του αγώνα δε χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Η ΑΕΛ μπήκε με άγχος, είναι και στο DNA της ομάδας κάποια πράγματα, αλλά βρέθηκε η μια στιγμή να τα αλλάξει όλα. Ο Σάσι πήρε τη μπάλα, ζύγισε, εκτέλεσε, την έστειλε στο «Γ» και η ομάδα ηρέμησε. Στο υπόλοιπο δεν μπόρεσε να επιβληθεί τόσο ώστε να καθαρίσει, αλλά της αρκούσε που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα για να γίνει η δουλειά. To πέναλτι και ο τρόπος που χάθηκε ήταν βγαλμένη σκηνή μέσα από τους εφιάλτες που βασανίζουν τον ΑΕΛίστα, όμως τούτη τη φορά τα φαντάσματα έμειναν καλά κρυμμένα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο Σάσι και πάλι φρόντισε για αυτό από ασσίστ του Αρουαμπαρένα που πιθανότατα έκλεισε τη σεζόν του με ένα χαμένο πέναλτι αλλά κάπως το ισοφάρισε.

Εδώ και καιρό η ΑΕΛ παίζει με τα προβλήματα, τις απουσίες, τα θέματα που την ταλαιπώρησαν στο εσωτερικό της και εντυπωσιακές εμφανίσεις δεν περιμένει κανείς να δει. Αυτοί οι πιστοί που ακολουθούσαν όλη τη χρονιά ξέρουν τι έγινε και προσαρμόστηκαν.

ΟΚ, μένει μια μικρή πίκρα πως στο πρώτο μισό η ομάδα έδειξε πως είχε και το κάτι παραπάνω. Ο ίδιος ο Ανδρέας Σοφοκλέους το παραδέχθηκε δημόσια. Αλλά δεν έπαυε από το να είναι ένα όνειρο αυτό το κάτι παραπάνω. Το εφικτό ήταν ένα δυο ταξιδάκια το Καλοκαίρι για να παίξουν επίσημα ματς.

Πλέον είμαστε στο σημείο που μένει να μπει η τελευταία σφραγίδα στα διαβατήρια. Περιμένουν μέχρι να τη βάλουν και μετά… είβα πρώτη που φώναζε και η Ανατολική.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X