ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Λίγη ακόμα υπομονή»

Η ΑΕΛ επικράτησε της Ανόρθωσης με 2-0, έκανε το βήμα για Ευρώπη και το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Ο Θεόδωρος Αντωνίου τόνισε μετά τον αγώνα πως χρειάζεται σοβαρότητα μέχρ να τελειώσουν όλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που είχαμε, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε και πίεση αφού ξέραμε το αποτέλεσμα του αντιπάλου μας, ας το θέσουμε έτσι. Αρκετές φορές στο παρελθόν δεν τα καταφέραμε σε τέτοια ματς, αλλά αυτή τη φορά τα καταφέραμε. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε σημαντικό προβάδισμα και πρέπει να πάμε σοβαρά και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ξέσπασμα των παικτών: «Η πίεση που υπήρχε πριν από τον αγώνα. Αυτή η πίεση έφερε αυτό το ξέσπασμα. Ασφαλώς και είμαστε χαρούμενοι, αλλά υπάρχει σοβαρότητα για τα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστούμε όσους φίλους της ομάδας ήρθαν σήμερα και μας στήριξαν σε δύσκολες στιγμές. Ο κόσμος προσπάθησε να σπρώξει τους παίκτες και σε δύσκολες στιγμές. Δεν έχει ακόμα τελειώσει κάτι, να τελειώσουμε και θα μιλήσουμε».

Για τον προγραμματισμό: «Είναι πολλά πράγματα ακόμα στον αέρα. Πρέπει να δούμε τη θέση που θα καταλήξουμε, αν θα είμαστε στην Ευρώπη. Λίγη ακόμα υπομονή».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση