ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η πιο μεγάλη ευκαιρία

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την Ευρώπη θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία υποδέχεται την Ανόρθωση στο Τσίρειο και θα επιδιώξει το τρίποντο, που θα την φέρει στο +5 από την Ομόνοια, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Με αυτά τα δεδομένα, αντιλαμβάνεστε όλοι πόσο σημαντικός είναι ο σημερινός αγώνας για την ΑΕΛ, αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη. Καθώς, έχει λεχθεί πάρα πολλές φορές από τους «γαλαζοκίτρινους» τα οφέλη που θα αποκομίσει από την συμμετοχή στο Europa League.

Συνεπώς, στην ΑΕΛ δηλώνουν αποφασισμένοι για την σημερινή αναμέτρηση, καθώς τους παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν τον στόχο τους. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προετοίμασε την ομάδα του και είδε με ικανοποίηση τους Μέσκα, Φορτούνα και Γεωργιάδη να ξεπερνούν τα προβλήματα τους.

Και οι τρεις συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και βρίσκονται στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι επίσης ο Μικέλ Αουραμπαρένα, ο οποίος επειδή η ποινή που του επιβλήθηκε είναι εφέσιμη, έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σήμερα. Απουσιάζει μόνο ο Τζούνιορ.

Έτσι, με αυτά τα δεδομένα, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα παρατάξει την ομάδα του με τον Ρομό στο τέρμα. Δεξιά τον Αϊρόσα και αριστερά τον Φορτούνα. Στο κέντρο της άμυνας Μιτρέα και Λαφράνς.

Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Σοάρες και ο Νικολάου. Μπροστά τους θα κινείται ο Πίτι. Τις δύο θέσεις για τα άκρα της επίθεσης διεκδικούν οι Μέσκα, Γεωργιάδης, Μπλάνκο και Σάσσι. Στην επίθεση θα βρίσκεται ο Αουραμπαρένα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση