ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η φαρσοκωμωδία Αρουαμπαρένα...

Το θέμα με τον Αρουμπαρένα έχει καταντήσει μια φαρσοκωμωδία. Ο επιθετικός της ΑΕΛ έχει δεχθεί 3 αγωνιστικές επιπλέον από τον αθλητικό δικαστή. Φυσικά για να είμαστε δίκαιοι ο αθλητικός δικαστής είχε εν μέρη τα χέρια του δεμένα καθώς ο ίδιος οφείλει να ακολουθήσει κάποιες τυποποιημένες αποφάσεις.

Αυτό όμως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Γιατί ένας ποδοσφαιριστής να τιμωρηθεί με τέτοια βαριά τιμωρία για κάτι που όπως φαίνεται δεν έκανε; Σε καμιά περίπτωση δεν φαίνεται να βρίζει την διαιτητή ο επιθετικός της ΑΕΛ, και το όλο θέμα έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου και γενικότερα της ΑΕΛ.Πάντως το γεγονός πως η ποινή είναι αποκλεισμός 3ων αγωνιστικών κάνει άμεσα εφέσιμη την ποινή. Αυτό σημαίνει πως ο Αρουαμπαρένα θα αγωνιστεί στον αγώνα με την Ανόρθωση και έπειτα (αν δεν αλλάξει κάτι) ο ίδιος θα εκτίσει κανονικά την ποινή του.

Το όλο θέμα έχει επαναφέρει στο προσκήνιο κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Πως ο αθλητικός δικαστής δικάζει με μοναδικό κριτήριο το φύλλο αγώνες; Αν μιλούμε για τυποποιημένες αποφάσεις γιατί υπάρχει αθλητικός δικαστής; Κάτι πρέπει να αλλάξει στο κεφάλαιο ποινές και αθλητικός δικαστής.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X