ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα λόγια, πράξη...

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Είναι γεγονός πως η ΑΕΛ έχει αλλάξει από τότε που ήρθε ο Μπαλταζάρ. Ο προπονητής της ΑΕΛ είχε τονίσει στην πρώτη του συνέντευξη, πως η ομάδα θα παίζει πιο επιθετικά, ενώ τα θετικά της ΑΕΛ από την αρχή της σεζόν θα επανέλθουν.

Και ο Μπαλταζάρ έκανε τα λόγια του πράξη. Πλέον η ΑΕΛ είναι πιο επιθετική. Φτιάχνει ευκαιρίες και έχει αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να βγει μπροστά. Παράλληλα βελτίωση υπήρξε και στον ανασταλτικό τομέα. Συγκέντρωση, σωστές τοποθετήσεις, κλειστοί χώροι και τακτικά άρτια είναι πλέον η εικόνα της ΑΕΛ.

Οι παίκτες πλέον έχουν τη διάθεση που χρειάζεται, ενώ η διαφορά στην αυτοπεποίθηση είναι εμφανής. Έτσι αφού τα λόγια του Μπαλταζάρ έγιναν πράξεις ήρθε και η επιβράβευση από τη διοίκηση. Το νέο συμβόλαιο για τον τεχνικό της ΑΕΛ ήρθε στη κατάλληλα στιγμή. Ανέβασε τη ψυχολογία τόσο του ίδιου όσο και τον ποδοσφαιριστών του.

Τώρα όμως μέχρι και το τέλος της σεζόν μένουν 4 αγώνες. Αυτοί θα καθορίσουν αν η χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο ή όχι. Η Ευρώπη θα έρθει μόνο αν η ΑΕΛ κρατήσει την 4η θέση και τα πάντα είναι ανοικτά. Η μπάλα είναι στα πόδια της ΑΕΛ καθώς το +2 από την Ομόνοια της δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα, όμως όπως έχουν δείξει και οι προηγούμενοι αγώνες τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Η πίεση υπάρχει και είναι μεγάλη, όμως στην ΑΕΛ υπάρχει αισιοδοξία πως το τέταρτο εισιτήριο για την Ευρώπη θα βρεθεί στη Λεμεσό. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να δουλέψουν σκληρά. Και αυτό είναι κάτι που το ξέρουν στην ΑΕΛ έτσι τα μανικά είναι ήδη πάνω και η ομάδα δουλεύει καθημερινά για το στόχο της.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση