ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βλέπει και το μέλλον…

Η είδηση της σχεδόν σίγουρης παραμονής του Μπρούνο Μπαλταζάρ και του χρόνου στον πάγκο της ΑΕΛ δείχνει πως άρχισαν όλοι να σκέφτονται τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Είναι γεγονός πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αλλάξει προς το καλύτερο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ανεξάρτητα από τον αποκλεισμό στο θεσμό του κυπέλλου. Αυτό το αναγνώρισε η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους και του δίνει την ευκαιρία να κάνει από την αρχή τον δικό του προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Ήδη ανανέωσε ο Μάρκο Σοάρες, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο στόχος είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και στελεχωμένη η ομάδα με την έναρξη της προετοιμασίας για να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στη νέα χρονιά.

Προς το παρόν, προέχει το αγωνιστικό και η μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Το τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα είναι κρίσιμο στην προσπάθεια για ευρωπαϊκή έξοδο. Ο τιμωρημένος Αρουαμπαρένα θα απουσιάζει, όπως επίσης και ο τραυματίας Ντόσα Τζούνιορ. Αλλαγές στο αρχικό σχήμα είναι πιθανές από τον Μπαλταζάρ για το κυριακάτικο ντέρμπι.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Το δείπνο έγινε σε ένα εξαιρετικό κλίμα κάτι που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το οικογενειακό πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα.

ΑΕΛ: Έτσι κύλησε το δείπνο (vid)

Η ΑΕΛ δεξιώθηκε χθες το βράδι τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία στην Ταβέρνα Σαλώμη στην Λεμεσό ενόψει της έναρξης ...
 |  ΑΕΛ
Σίγουρα, οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και αυτό είναι κάτι που ξέρουν καλά στην ΑΕΛ

ΑΕΛ: Θέλει το ιδανικό ξεκίνημα

Η ΑΕΛ θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το δεξί και έτσι το αύριο στις 20:00 με αντίπαλο τον Άρη έχει ως στόχο τη νίκη ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΕΛ