ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Απίστευτο αυτό που ζήσαμε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ και αναφέρθηκε στη διαιτησία του Ψευδιώτη, τη φάση του Αρουαμπαρένα και γενικότερα όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Θεωρώ άδικο που δεν ήμασταν στην κλήρωση και η προσπάθεια που κάναμε δεν ήταν αρκετή. Στο αγωνιστικό, όταν υπάρχουν τόσα πολλά σε σχέση με τη διαιτησία αλλάζει. Θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικό. Δεν ξέρω τι λέει ο Νεκτάριος και η άλλη πλευρά. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να συγκριθεί στο γήπεδο τι έγινε για μας και τι για την αντίπαλη ομάδα».

Για Αρουαμπαρένα: «Είναι μια φάση που πληγώνει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρέπει η ΚΟΠ να τη δει προσεκτικά. Ταξιδεύει το βίντεο σε όλο τον κόσμο και ασχολούνται πολλοί. Αν γίνεται, να κάνουμε κι εμείς ότι έκαναν και άλλοι στο εξωτερικό. Η απόφαση να ανακληθεί γιατί είναι ξεκάθαρη. Ο ποδοσφαιριστής μας δεν ήξερε τι έκανε και ρωτούσε. Περιέγραψε και τη φάση στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί. Αυτή τη στιγμή πάμε να δικαιώσουμε ένα λάθος με ένα δεύτερο λάθος. Δεν είναι πως θα περάσουμε αν αλλάξει η απόφαση, έγινε η ζημιά για μας. Αν δούμε τη φάση, με το που σηκώνεται του βγάζει κόκκινη κάρτα. Είναι απίστευτο αυτό που ζήσαμε χθες. Δεν είναι εύκολο να πας στην προπόνηση να μιλήσεις με τους παίκτες. Όταν σου λέει ένας παίκτης της εμπειρίας του Αρουαμπαρένα πως δεν διανοείται πως έγραψε αυτό το πράγμα και τον ξέρεις και σαν άνθρωπο, τι να του πεις. Δεν μιλά και Αγγλικά ο Αρουαμπαρένα».

Αν γίνεται να αποσυρθεί: «Δεν ξέρω. Μακάρι κάποτε να γίνει η αρχή. Θεωρούμε αδιανόητο αυτό που έγινε. Πρέπει η ΚΟΠ να μελετήσει γιατί έγινε αυτός ο ορισμός σε τέτοιο μεγάλο παιχνίδι και από εκεί και πέρα να μελετήσει ξανά τη διαιτησία και να λάβει δραστικά μέτρα. Αν θέλουμε να σταματήσει αυτός ο κατήφορος που έχει πάρει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαία που μειώνεται ο κόσμος στα γήπεδα. Έχει να κάνει με αυτά τα μηνύματα».  

Αν έπρεπε να αποβληθεί ο Βάντερ: «Διάβασε τον κανονισμό τι λέει και όταν διαβάσεις θα δοθεί η απάντηση για το αν ήταν σωστή η απόφαση ή όχι στη συγκεκριμένη φάση. Αν είναι να βάλουμε στις φάσεις στη ζυγαριά, τότε το παιχνίδι το χάσαμε. Δεν μπορεί να πηγαίνει έτσι το πράγμα. Η φάση στο 6ο λεπτό είναι αυτή στην οποία κρίνονται όλα. Έγινε εκεί ένα περιστατικό που θα άλλαζε τα πράγματα. Βάλτε τη φάση να τη δείτε». 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση