ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«50-50 ικανοποιημένος»

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μετά τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δήλωσε στην διάσκεψη τύπου ότι είναι 50-50 ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στη Κύπρο. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα με μια καλή διαφορά, και ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μελετήσαμε τον αντίπαλο γνωρίζαμε τις αδυναμίες και τα προτερήματά του και προσπαθήσαμε να κτυπήσουμε εκεί. Με όλο το σεβασμό που έχω στον ΑΠΟΕΛ σήμερα είμαι 50-50 ικανοποιημένος. Αμυντικά τα πήγαμε πολύ καλά αλλά επιθετικά όχι και τόσο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες μπορούσαμε να πετύχουμε έστω και ένα γκολ. Ξέρουμε ότι προς το τέλος μπορούσαμε να δεχτούμε ένα γκολ, αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ από το τίποτα μπορεί να σκοράρει. Παρόλο που δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, το 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα και θα πάμε στο Τσίρειο».

Για τον Μαύρου:

Ο Γιάννης είναι ακόμη ένας παίκτης της ομάδας, ένας ποδοσφαιριστής αρκετά ικανός, θέλω να τον ευχαριστήσω ήταν πολύ καλός, δεν έχει σημασία το διαβατήριό του αλλά ότι παίζει καλά.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση