ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανανέωση τώρα

Είναι γεγονός πως κάθε καλή ομάδα ξεκινά από ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα. Έναν τέτοιο έχει στο ρόστερ της η ΑΕΛ. Ο Βενεζουελάνος Ραφαέλ Ρομό ξεχωρίζει με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Είναι πραγματικός κέρβερος.

Τι να πρωτοθυμηθούμε το προχθεσινό παιχνίδι με την Ανόρθωση; Το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα, όταν έβγαζε τα πάντα, το πέναλτι που έπιασε στο 93 με την Δόξα και χάρισε τη νίκη στην ΑΕΛ; Το γεγονός πως στα μισά που παιχνίδια που αγωνίστηκε δεν δέχθηκε τέρμα; Τι;

Κι όμως λίγο έλειψε ο Ρομό να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ πριν γίνει καλά, καλά παρών. Όταν η ΑΕΛ ξεκίνησε το καλοκαίρι την προετοιμασία ο Βενεζουελάνος ήταν μέτριος. Δεν είχε προσαρμοστεί και όντως δέχθηκε αρκετά «αστεία» τέρματα. Όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου τον πίστεψε και τον κράτησε και δικαιώθηκε. Με την έναρξη του πρωταθλήματος ο Ρομό ήταν σαφώς βελτιωμένος. Στο πρώτα 13 παιχνίδι του πρωταθλήματος μετρούσε 9 clean sheets (μηδέν παθητικό).

Πλέον ο Βενεζουελάνος όχι μόνο έχει αποδείξει την αξία του, αλλά είναι απαραίτητος για την ΑΕΛ. Η απόδοση του είναι τέτοια που τονίζει και το γιατί ο ίδιος πρέπει να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Είναι υψίστης σημασίας ποδοσφαιριστές όπως ο Ρομό να διατηρηθούν στην ομάδα. Κάπως έτσι δημιουργείται ο κορμός της ομάδας και κτίζεται μια σωστή και υγιές ομάδα. Ο Ρομό πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο και όλοι στην ΑΕΛ το γνωρίζουν. Έτσι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση