ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έχουμε ένα παράπονο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ανόρθωση και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για τη χθεσινή νίκη:

«Είναι μια νίκη που μας ανακουφίζει και μια νίκη που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Είχαμε περίπου ενάμισι μήνα να κερδίσουμε, συν όλα τα άλλα που είχαμε στο διάστημα που είχαμε στο σύλλογο. Ευτυχώς ήρθε αυτή η νίκη που έφερε ξανά τα χαμόγελα. Ελπίζουμε ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Έχουμε περάσει από πολλές φάσεις τη φετινή χρονιά. Δεν θέλουμε να λέμε λόγια. Η ομάδα έχει περάσει ξανά στην τέταρτη θέση και από εκεί και πέρα θα βλέπουμε τα πράγματα παιχνίδι με παιχνίδι.»

Για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ:

«Μας ενδιαφέρει και ο θεσμός του κυπέλλου. Έχουμε έτσι ένα παράπονο γιατί ο ΑΠΟΕΛ έχει μια μέρα ξεκούρασης περισσότερη. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από σήμερα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Θα πάμε με κάθε σοβαρότητα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό του Τσιρείου. »

Για το αν ανανέωσε ο Μάρκο Σοάρες:

«Όχι, όταν συμφωνήσει ο Μάρκο Σοάρες θα το ανακοινώσουμε.»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΠΟΕΛ:

«Ο Μάριος Νικολάου έχει ένα μικροπρόβλημα. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει  κάποιο άλλο πρόβλημα πέραν του Ντόσα.»

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση