ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Χαμογελάμε και πάλι»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Περάσαμε ένα τεράστιο σκόπελο που είχαμε μπροστά μας τις τελευταίες εβδομάδες. Πραγματικά υπήρχε πολύ πίεση στην ομάδα και ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα. Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη σήμερα και έπαιζε χωρίς πίεση. Στο τέλος απειληθήκαμε από την Ανόρθωση, όμως νομίζω είναι ψυχολογικό το θέμα καθώς στο πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είχαμε δεχθεί την ισοφάριση στο τέλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο. Τα δυο επόμενα παιχνίδια δυστυχώς θα είναι κεκλεισμένων και δεν θα έχουμε τον κόσμο που θα θέλαμε, όμως και πάλι θα παλέψουμε για το καλύτερο. Δυστυχώς έχουμε μια μέρα πιο λίγη από τον ΑΠΟΕΛ για να προετοιμαστούμε και αυτό είναι ένα θέμα».

Για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Άλλο παιχνίδι το σημερινό και άλλο της Τετάρτης. Θέλουμε την πρόκριση και θα παλέψουμε γι’ αυτή»

Για τη δουλειά του προπονητή: «Θέλω να είμαι ειλικρινής η ομάδα είχε πολλά προβλήματα και ο προπονητής δούλεψε πολύ σε αυτό τον τομέα. Σε κάποιες στιγμές έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να τελειώναμε το παιχνίδι. Δεν το πληρώσαμε όμως. Συν το ότι η Ανόρθωση είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πάλεψε μέχρι το τέλος του αγώνα, όμως μετά από πολύ καιρό χαμογελάμε και πάλι».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X