ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σε νέα τροχιά...»

Το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για την εκλογή νέου συμβουλίου και το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

 

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, από σήμερα ξεκινά και μπαίνει σε νέα τροχιά. Η μεγάλη κρίση την οποία όλοι οι οπαδοί του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, έχουν βιώσει και βιώνουν εδώ και καιρό, χρειάζεται ένα ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ανίκητο και δημιουργικό. Η καταπολέμηση της ξεκινά από τον πνεύμονα της Α.Ε.Λ. και έχει ήδη ξεκινήσει. Με αποφασιστηκότητα και πείσμα το νέο συμβούλιο του συνδέσμου μας, πιάνει δουλειά. Στόχος πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος είναι η ένωση και η ολοκληρωτική συσπείρωση όλων των κομματιών που απαρτίζουν, διαχρονικά, την μεγάλη οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού!

Μετά την εκλογική συνέλευση της περασμένης Τρίτης, όπου αποφασίστηκε η δημιουργία ενός δυνατού και έμπειρου συμβουλίου από τα μέλη, η προθημοποίηση αρκετών ΣΥΦΑΕΛιστών στο να συμμετάσχουν στο νέο συμβούλιο, έστειλε σε όλους μας ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια. Ήδη το νέο συμβούλιο ξεκίνησε δουλειά. Με γνώμονα ΜΟΝΟ το καλύτερο τόσο για τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ όσο και για την Α.Ε.Λ. Σε αυτή τη νέα σελίδα, που όλοι πρέπει να βρεθούμε, τροχοιοδρομούνται ριζικές αλλαγές σε διάφορα θέματα που αφορούν το τρόπο λειτουργίας του συνδέσμου αλλά και των οικημάτων μας. Η συσπείρωση μέσα από την κρίση απαιτεί θυσίες και κόψιμο από τη ρίζα όλων όσων ζημιώνουν τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Ας έχουν γνώση οι φύλακες…

Η γιγάντωση, ξανά, του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, θα έρθει μόνο με θυσίες και πράξεις. Η ιστορία έμαθε να βλέπει τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ σε περίοπτη θέση και πολύ ψηλά πάντα. Και για τους φίλους και για τους εχθρούς. Έτσι μάθαμε. Καλούμαι άπαντες τους οργανωμένους της Α.Ε.Λ. να βάλουν στην άκρη και να κόψουν οτιδήποτε κρατά τον σύνδεσμο διασπασμένο και διαιρεμένο. Εξάλλου, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενωμένος και δυνατός μπορεί να ρίξει κυβερνήσεις!! Όλα όμως έχουν την ώρα τους. Βήμα βήμα και στο μυαλό το συμφέρον της Α.Ε.Λ., ξεκινάμε… Όλα τα μέλη που απαρτίζουν το νεοσύστατο συμβούλιο, ορκίστηκαν εις το όνομα της Α.Ε.Λ. να δουλέψουν με πείσμα και πάθος έτσι ώστε στη πορεία να αποκατασταθεί το κίτρινο κλίμα που πρέπει να επικρατεί στην μεγάλη οικογένεια της Α.Ε.Λ. Όλοι έχουν κάποιο ρόλο να παίξουν. Κανείς δεν περισσεύει. Η συσπείρωση και η ενδυνάμωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα είναι η απαρχή στη λύση των όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί.
Κυριακή και ώρα 4 το απόγευμα, ξεκινούμε για Λάρνακα. Αφετηρία το οίκημα μας στον εναέριο, εκεί στο κέντρο της πόλης μας! Μαζικά, δίνουμε το έναυσμα της επόμενης μέρας. Καλούμε όλους τους λέοντες να γίνουν μέρος της απαρχής της συσπείρωσης. Τώρα είναι η ώρα για να αλλάξουμε την κατάσταση που όλους μας προβληματίζει και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τη συσπείρωση που γουστάρουμε… για την Α.Ε.Λ. μας… για τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ! Και το κάθε τι στην ώρα του!!

Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται στο κεντρικό σύνδεσμο, στον εναέριο.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 1989

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση