ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μια ΑΕΛ που να θυμίζει ΑΕΛ

Εποχή Μπρούνο Μπαλταζάρ λοιπόν στην ΑΕΛ, η οποία θέλει να ξεκινήσει άμεσα την αντεπίθεση της. Η ομάδα της Λεμεσού εδώ και δυο μήνες περνά μια τεράστια κρίση η οποία την οδήγησε στην 5η θέση. Ο στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Για να έρθει αυτό θα πρέπει όμως η ομάδα να κλείσει την κακή παρένθεση των τελευταίων δυο μηνών και να επανέλθει άμεσα στις νίκες. Το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς γιατί σε αυτό η ΑΕΛ μπορεί να γυρίσει τα πάνω κάτω.

Ο νέος τεχνικός φαίνεται εκ φύσεως αισιόδοξος αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα του. Μια από τις αλλαγές που ο ίδιος τόνισε πως θα κάνει είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να φαντάζεται την ΑΕΛ να αγωνίζεται αμυντικά. Σίγουρα δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξει τα πάντα στην ομάδα και χρειάζεται χρόνο. Όμως κάθε αγώνα ξεχωριστά θα κτίζει βήμα προς βήμα, ώστε να περάσει τη φιλοσοφία του 100% στην ομάδα.

Είναι δύσκολο το έργο του, και το ξέρει όμως αυτό δεν τον φοβίζει. Και αυτό είναι το κλειδί, ο προπονητής να βλέπει τη πρόκληση και να θέλει να πετύχει. Δεν κρατά μαγικό ραβδάκι όμως αναμένουμε μια διαφορετική ΑΕΛ. Μια ΑΕΛ που θυμίζει ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση