ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να βάλει φρένο!

Με την κάθοδο του Μπρούνο Μπαλταζάρ στην Κύπρο στην ΑΕΛ ελπίζουν ότι θα βάλουν φρένο στο κατήφορο και να κάνουν μία νέα αρχή. Μία νέα αρχή που θα οδηγήσει την ομάδα στην Ευρώπη, είτε μέσω του πρωταθλήματος, είτε μέσω του κυπέλλου.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε πτώση, κάτι που έχει φέρει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η τελευταία φορά που κέρδισε η ΑΕΛ ήταν στις 4 Φεβρουαρίου, όταν κατέβαλε την ΑΕΖ με 3-0.

Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πάρα πολλά για την ΑΕΛ. Για το μέγεθος αυτής της ομάδας. Γι’ αυτό, κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, κάτι που θα λειτουργήσει θετικά στην ανάκαμψη της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο, όμως είναι αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα της ομάδας γι’ αυτό έχει πέσει με τα… μούτρα στην δουλειά. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη τους γνωριμία στην προπόνηση της Πέμπτης ξεκίνησε να δουλεύει μαζί τους σε θέματα τακτικής.

Μέχρι τον αγώνα με την Ανόρθωση έχει πολλές μέρες ακόμη και θα προσπαθήσει να περάσει κάποια δικά του στοιχεία στην ομάδα. Ταυτόχρονα, δουλεύει και στην ψυχολογία για να τονώσει το ηθικό των παικτών του, διότι με αυτά που έγιναν το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στα καλύτερα. 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση