ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

3 εκατ. για το Τσίρειο

Οι διαδικασίες για την ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού βρίσκονται σε εξέλιξη και τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε οριστικά από που θα προέρθουν τα χρήματα για την κατασκευή.

Υπάρχουν εμπόδια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο την κατασκευή του γηπέδου να αναλάβει ο ΚΟΑ. Μέχρι να βρεθεί η λύση θα πρέπει να γίνουν βελτιωτικά έργα στο Τσίρειο στάδιο.

Όπως ανέφερε πρόσφατα στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα:

«Μέχρι όμως να γίνει το γήπεδο στην Λεμεσό, θα πρέπει να δούμε και το θέμα της ασφάλειας του Τσιρείου. Θα πρέπει να γίνουν κάποια έργα, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί το Τσίρειο για τα επόμενα χρόνια, μέχρι να τελειώσει το γήπεδο στο Κολόσσι και να μεταφερθούν οι ομάδες της Λεμεσού εκεί».

Έτσι, με αυτό το δεδομένο, έγινε χθες το μεσημέρι συνάντηση του Δ.Σ. του ΚΟΑ και της ηγεσίας του ΓΣΟ στα γραφεία του οργανισμού στην Λευκωσία. Μέσα από αυτή την συνάντηση εγκρίθηκε κονδύλι 3 εκατομμυρίων ευρώ για συντήρηση των κερκίδων και του στεγάστρου.

Ήδη, δόθηκε η εντολή στους αρμόδιους του Τσιρείου όπως ξεκινήσουν τις διαδικασίες και να πάρουν προσφορές για τα βελτιωτικά έργα στο στάδιο της Λεμεσού.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση