ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σόφο και αγωνιστικό

Η επιστολή-κάλεσμα του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους προς όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τα ηνία είναι η νέα εξέλιξη στην ομάδα της Λεμεσού.

Ο πρόεδρος της λεμεσιανής ομάδας είχε δηλώσει επανειλλημένες φορές στο παρελθόν πως θα ήθελε στήριξη, κυρίως οικονομική για την ομαλή λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Πριν από δύο περίπου εβδομάδες στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, δήλωσε πως θα αποχωρήσει εάν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος. Στην σημερινή του επιστολή, καλεί ξανά όποιον ενδιαφέρεται για να αναλάβει τις τύχες της ποδοσφαιρικής εταιρίας υπό κάποιους όρους και προϋποθέσεις.

Σίγουρα, όποιος εκφράσει ενδιαφέρον να συνεισφέρει ποικιλοτρόπως σ’ αυτήν την προσπάθεια, θα πρέπει να συζητήσει διεξοδικά πρώτα με τον νυν διοικητικό ηγέτη και να συνεργαστούν αρμονικά για το καλό της ομάδας. Η ΑΕΛ, από όλη αυτή την ιστορία, θα πρέπει να βγει πολύ πιο δυνατή.

Μέσα σ’ όλα αυτά, υπάρχει και το αγωνιστικό. Όλοι στην ομάδα ευελπιστούν πως  η πρόσληψη του Μπρούνο Μπαλταζάρ στην τεχνική ηγεσία θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία και θα φέρει τα απαιτούμενα αποτελέσματα. Η ΑΕΛ έχει έξι παιχνίδια να κερδίσει και σίγουρα αυτό είναι ένα άσχημο στατιστικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήδη έχει πιάσει δουλειά από σήμερα.

Το επόμενο ματς κόντρα στην Ανόρθωση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή είναι εκ προοιμίου δύσκολο, καθώς η ΑΕΛ πηγαίνει σε μια έδρα που δεν έχει και την καλύτερη παράδοση. Η νίκη, από την άλλη όμως, είναι υπεραπαραίτητη για την ομάδα της Λεμεσού για τον στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου.

Τέλος, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα για την χθεσινή τιμωρία κεκλεισμένων. Αυτή η εξέλιξη έρχεται στην χειρότερη δυνατή στιγμή που η ομάδα χρειάζεται τους οπαδούς της κοντά για να επιτευχθούν οι στόχοι.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση