ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε ελεύθερη πτώση

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Η εικόνα της ΑΕΛ στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν απογοητευτική. Η ομάδα του Διονύση Διονυσίου έμεινε μακριά από τη νίκη για έκτο διαδοχικό παιχνίδι και πλέον ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη γίνεται ακόμη πιο δύσκολος.

Μετά το πέρας της 28ης αγωνιστικής, οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού υποχώρησαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον βρίσκονται στο -2 και στο -7 από την Ομόνοια και την ΑΕΚ αντίστοιχα.

Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα για το χθεσινό παιχνίδι. Η ΑΕΛ κατέβηκε στον χθεσινό αγώνα με πολύ αμυντικούς προσανατολισμούς. Έδωσε γήπεδο και μπάλα στους αντιπάλους και το πλήρωσε ενώ επιθετικά ήταν ακίνδυνη. Σίγουρα, το γκολ-πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση αγώνα. Στο καπάκι ήρθε και το γρήγορο γκολ στην επανάληψη που τέλειωσε πρόωρα το παιχνίδι.

Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τον τελευταίο ένα μήνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει να βρουν τη ψυχολογική δύναμη για να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ανασυνταχθούν. Η παρτίδα παίζεται ακόμη. Ο στόχος της κατάληψης της 4ης θέσης (που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη) είναι ακόμα εφικτός, φτάνει η ομάδα να ανακάμψει άμεσα.

Πλησιάζουν και οι διπλές αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο. Εάν δεν βελτιώσει αισθητά την εικόνα της η ΑΕΛ, δεν θα έχει καμία ελπίδα να προχωρήσει στη διοργάνωση.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X