ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απλά, πας παρακάτω

Από τα παιχνίδια που δε βρίσκεις και πολλά να αναλύσεις. Η ΑΕΛ μπήκε στο ΓΣΠ με σαφή αμυντικό προσανατολισμό και για 30-35 λεπτά τα κατάφερε να περιορίσει τον ΑΠΟΕΛ σε ανούσια κατοχή. Δυσκολεύτηκε και η ίδια βέβαια να απειλήσει και έτσι το 0-0 ήταν αναπόφευκτο.

Όμως το έργο άλλαξε από το 35 ως το 50, ο ΑΠΟΕΛ απείλησε, κυριάρχησε και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρήκε δυο γκολ που ουσιαστικά του καθάρισαν τον αγώνα. Να πεις πως η ΑΕΛ μπορούσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, χωρίς όμως την κραυγαλέα φάση, να κάνει ένα γκολ και να επιστρέψει στο ματς; Να το πεις. Να πεις πως αν δεν ερχόταν το πέναλτι στο φινάλε του ημιχρόνου ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα; Να το πεις.

Αλλά αυτό που δεν μπορείς να μην πεις είναι πως η ΑΕΛ έμεινε για έκτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και από δεύτερη έπεσε πέμπτη. Υπάρχει το κύπελλο, υπάρχουν ακόμα οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα αλλά με τέτοια αποτελέσματα δεν μπορείς να ζητάς πολλά. Το κάθε παιχνίδι είναι μεν διαφορετικό, αλλά άμα έχεις ψηλούς στόχους τόσα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη δεν πρέπει να τα δικαιολογείς.

Η διακοπή είναι πολύτιμη αυτή τη στιγμή για να ηρεμήσει λίγο η ομάδα, να γυρίσουν κάποιοι που λείπουν και γενικώς να επιχειρηθεί ανασύνταξη. Με την εικόνα των πρώτων μηνών, θα πει κανείς πως είναι άδικο να μη βγει Ευρώπη η φετινή ΑΕΛ.

Αλλά τη βαθμολογία τη διαμορφώνουν όλοι οι αγώνες και όχι οι μισοί. Αυτό το κακό σερί πρέπει να τερματιστεί άμεσα αν είναι να μην χαθεί ο στόχος. Τίποτα δε χάθηκε ακόμα, αλλά αν δεν υπάρχει βελτίωση αγωνιστικά και αν δεν ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της η ΑΕΛ, οι πιθανότητές της θα λιγοστεύουν.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X