ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έπρεπε να κρατήσουμε λίγο τη μπάλα»

Παραδοχή ανωτερότητας του αντιπάλου από τον Γιώργο Γεωργιάδη, που τόνισε πως η ΑΕΛ δεν ήταν τόσο καλή στο παιχνίδι και δικαίως έχασε από τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Νομίζω πως ήταν δύσκολο από την αρχή. Ξέραμε πως ο ΑΠΟΕΛ θα έχει την κατοχή. Παίξαμε πολύ αμυντικά και όταν σε τέτοιες ομάδες δίνεις τη μπάλα κάποτε θα το φας. Έπρεπε να κρατήσουμε λίγο τη μπάλα, αν και το δεχθήκαμε το γκολ σε δύσκολο σημείο. Φάγαμε και δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του ημιχρόνου. Νομίζω κάναμε ένα καλό εικοσάλεπτο στο τέλος αλλά είναι πολύ δύσκολο να το γυρίσεις με αυτό τον αντίπαλο».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα σε σχέση με σήμερα: «Με τον Απόλλωνα ήταν τοπικό ντέρμπι και θέλαμε να δείξουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Με τον Απόλλωνα το δεχθήκαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Σήμερα δεν ήμασταν το ίδιο καλοί και δίκαια χάσαμε».

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν ήμασταν καλά εδώ και λίγο καιρό. Μας επηρέασε λίγο η αλλαγή του προπονητή. Δεν φταίει πάντα αυτό αλλά εκείνος συνήθως την πληρώνει. Τώρα νομίζω είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση