ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Κανείς δεν περισσεύει...»

Η προσωρινή διοίκηση του ΣΥΦ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, κάνοντας κάλεσμα προς τον κόσμο να παρευρεθεί.

 

Αναλυτικά:

 

«Η ψεσινή απόφαση που πάρθηκε, μετά από τη συγκέντρωση των μελών του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ήταν, ο ορισμός εκλογικής συνέλευσης την Τρίτη 28 Μαρτίου, 7.30 η ώρα στο οίκημα μας, στον εναέριο. Καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και την ώρα έναρξης της συνέλευσης την καθορισμένη ημερομηνία.

Απο τη συγκέντρωση των μελών βγήκε επίσης, ομόφωνα, η απόφαση όπως, τη Δευτέρα και ώρα 5.30 το απόγευμα θα ξεκινήσουμε μαζικά για Λευκωσία απο την έξοδο της Παρεκκλησιάς. Καλούμε όλους τους αελίστες να δώσουν το παρόν τους και σαν μια γροθιά να πορευτούμε προς εκεί που θα αγωνιστεί η ομάδα μας. Κανείς δεν περισσεύει. Αξιοσημείωτο της συγκέντρωσης ήταν και η παρουσία, στη συγκέντρωση, μελών του παρετηθέντα συμβουλίου. Η ομάδα, μας χρειάζεται όλους και παρόλες τις δυσκολίες πρέπει να βρεθούμε στο πλευρό της, με αποφασιστηκότητα και πάθος για να πετύχουμε το καλύτερο. Ξυπνάμε, μαζευόμαστε και μαζικά πάμε να κερδίσουμε.

Παραμονή του αγώνα, θα γίνει ανοιχτή συγκέντρωση στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον εναέριο. Καλούνται όλοι οι οργανομένοι και όχι μόνο όπως βρίσκονται εκεί. Σούβλες και ποτά και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα. Ο αελίστας συνεχίζει… Ο αελίστας βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο πλάι της ομάδας του. Όλοι μαζι.

Εκ ομάδας προσωρινής διοίκησης ΣΥ.Φ.ΑΕΛ»

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

Η ομάδα της Λεμεσού σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Ομόνοιας ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα
 |  ΑΕΛ
X