ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα προβλήματα είναι εκεί…

Νέα εποχή για την ΑΕΛ με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Διονύση Διονυσίου.

Ο νέος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας άρχισε ήδη την σκληρή δουλειά στο βοηθητικό του Τσιρείου, με σκοπό να ανυψώσει, κυρίως ψυχολογικά την ομάδα του. Άλλωστε, δεν υπάρχει και πολύς χρόνος μέχρι το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα.

Σ’ αυτό το παιχνίδι, ο στόχος για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού είναι η άμεση επιστροφή στις επιτυχίες. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και το γνωρίζουν όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας της Λεμεσού  πολύ καλά αυτό. Αναγνωρίζουν, επίσης, το ότι αγωνίζονται ενάντια σε μία πολύ ποιοτική ομάδα και ο βαθμός δυσκολίας του παιγνιδιού είναι μεγάλος.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι αμφίβολοι μέχρι αυτή την στιγμή. Ο Ντόσα Τζούνιορ συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπεία, ο Πίτι πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ εκτός προπόνησης έμειναν οι Μπλάνκο και Σαβανέ. Αντίθετα, οι Μάρκο Σοάρες και Μιγκέλ Αρουαμπαρένα προπονήθηκαν κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Διονυσίου θα περιμένει τους αμφίβολους ποδοσφαιριστές μέχρι και την τελευταία στιγμή να αποθεραπευτούν και να βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα.

Πριν την χθεσινή προπόνηση, ο πρώην τεχνικός της ομάδας Πάμπος Χριστοδούλου αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεων τους.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση