ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκη το καλύτερο γιατρικό

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Η κακή απόδοση της ΑΕΛ στα τελευταία παιχνίδια έφερε (λογικά) μια κρίση στην ομάδα. Μια κρίση την οποία όμως τόσο ο κόσμος, όσο και η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας διαχειρίστηκαν πολύ σωστά. Το μήνυμα ενότητας από όλους προς όλους εισακούστηκε και η ΑΕΛ πρέπει να συνεχίσει μπροστά.

Τα στραβά αποτελέσματα έχουν πολλές αιτίες, και κάποια λάθη βαραίνουν τη διοίκηση, κάποια τον προπονητή και κάποια απλώς έτυχαν. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τον Πάμπο Χριστοδούλου για το γεγονός πως κάποιοι ποδοσφαιριστές ήθελαν να φύγουν τον Γενάρη. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τον Πάμπο Χριστοδούλου για τον Σόουζα και τον τραυματισμό του. Εκεί που μπορεί κάποιος να ασκήσει κριτική και μάλιστα δικαιολογημένη είναι η αμυντική λειτουργία στα δυο τελευταία παιχνίδια. Δεν μας συνήθισε σε τέτοια η ΑΕΛ. Μια ομάδα που στα μετόπισθεν, μασά κυριολεκτικά σίδερα.

Από την άλλη δεν μπορεί να ασκήσει κάποιος κριτική στη διοίκηση για την απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Η κριτική στη διοίκηση είναι συγκεκριμένη και αυτή αφορά το μπάτζετ. Ο πρόεδρος φυσικά τόνισε ξανά και ξανά πως έχει μείνει μόνος και δεν μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά, και ως ένα μεγάλο βαθμό έχει δίκαιο, όμως θα πρέπει ο ίδιος να κάνει τα πάντα ώστε να βρεθούν τα επιπλέον άτομα.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά, ενώ υπάρχει και το κύπελλο. Στην ΑΕΛ θέλουν να δουν την ομάδα με μια κούπα, το κύπελλο δηλαδή, αλλά και ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει τις λύσεις και θα δουλέψει με όλη την ομάδα για το καλύτερο. Η νίκη στον αγώνα με τον Ερμή θα είναι το καλύτερο γιατρικό και θα δώσει ένα τέλος στα κακά αποτελέσματα, ενώ θα φέρει χαμόγελα σε όλους. Το θετικό είναι πως οι πάντες γύρο από την ΑΕΛ έχουν τον ίδιο στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από μια ΑΕΛ ψηλά εκεί που της αξίζει.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X