ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θετικά τα μηνύματα…

Η συνάντηση προέδρου και προπονητή έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια στην ΑΕΛ.

Ανδρέας Σοφοκλέους και Πάμπος Χριστοδούλου συναντήθηκαν χθες σε πολύ καλό κλίμα και συζήτησαν τα τεκταινόμενα στην ομάδα της Λεμεσού, μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα και τις πολύ άσχημες εμφανίσεις στα δύο προηγούμενα ντέρμπι.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να επανέλθει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Πάμπος Χριστοδούλου υποσχέθηκε προς τον πρόεδρο πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο από τον επόμενο κιόλας αγώνας κόντρα στον Ερμή την ερχόμενη Κυριακή.

Αποφασίστηκε από κοινού ένα πλάνο δράσης, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας της Λεμεσού. Αυτό το πλάνο περιλαμβάνει τα επόμενα βήματα που θα γίνουν, ώστε να επανακάμψει η ομάδα και να επανέλθει στις νίκες η ομάδα. Ο πρόεδρος, μάλιστα, θα επισκεφθεί τα αποδυτήρια της ομάδας για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να τους ενθαρρύνει ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής.

Ενόψει αυτού του παιχνιδιού, ο στόχος για την ΑΕΛ είναι μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος. Η επιστροφή στις επιτυχίες αποτελεί μονόδρομος για τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους παίκτες της λεμεσιανής ομάδας. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης, θα περιπλέξει και άλλο την κατάσταση και θα αφήσει την ΑΕΛ πολύ μακριά από τις προπορευόμενες ομάδες.

Μετά τις δύο άσχημες εμφανίσεις, ο Πάμπος Χριστοδούλου ενδέχεται να ανακατέψει την τράπουλα και να πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα ενόψει Ερμή. Σίγουρος απόντας θα είναι ο Αϊρόσα, με τον Χάρη Κυριάκου να παίρνει πιθανότατα την θέση του στην ενδεκάδα. Ο Πίτι, ακόμα, ενδέχεται να επιστρέψει ως βασικός. Ντόσα Τζούνιορ και Ρομό είναι αμφίβολοι προς το παρόν.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση