ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν τέθηκε ποτέ θέμα Πάμπου»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Ανδρέας Σοφοκλέους με τον Πάμπο Χριστοδούλου αλλά και στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών.

Για τη χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Σοφοκλέους και τον Πάμπο Χριστοδούλου:

«Δεν τέθηκε ποτέ θέμα ότι θα αποχωρήσει ο Πάμπος. Ποτέ δεν υπήρξε αυτή η σκέψη από την επίσημη ΑΕΛ. Μετά από την ήττα από την Ομόνοια γράφτηκαν πάρα πολλά από δεξιά και αριστερά οι οποίοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας πάρουν τηλέφωνο. Η συνάντηση χθες έγινε για να μελετηθεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Η εικόνα της ομάδας σκόρπισε την ντροπή πάνω από τα κεφάλια όλων μας. Για αυτό το λόγο έγινε η συνάντηση. Θα επισκεφθεί ο πρόεδρος και τα αποδυτήρια της ομάδας την ερχόμενη Παρασκευή. Κάποια πράγματα που λέχθηκαν εκεί θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε πράξη για να επιτευχθεί ο στόχος που θέσαμε από την αρχή του πρωταθλήματος.»

Για την εικόνα της ομάδας στα δυο τελευταία παιχνίδια:

«Τα δυο τελευταία παιγνίδια είναι αυτά που δεν θέλει κανένας να βλέπει και ειδικά αυτό με την Ομόνοια. Το ματς με τον ΑΠΟΕΛ ήταν διαφορετικό, η ομάδα δεν έκανε κακό παιχνίδι. Αυτό το πράγμα δεν μπορούμε να το ξαναδούμε. Δεν  επιτρέπεται να είναι αυτή η εικόνα της ΑΕΛ. Όλοι όσοι είναι δίπλα στην ομάδα παλεύουν καθημερινά για να δώσουν στους παίκτες ότι χρειάζονται για να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και να βγάζουν τη ψυχή. Εμείς αυτό δεν το είδαμε στο παιχνίδι με την Ομόνοια»

Για τις πληρωμές των παικτών:

«Είναι ντροπή που αναγκαζόμαστε να βγάζουμε τέτοιες ανακοινώσεις. Είναι κρίμα που οι φίλοι της ΑΕΛ πιστεύουν αυτούς που προσπαθούν να συκοφαντήσουν την ομάδα μας. Δεν υπάρχει λόγος να λέμε ψέματα στον κόσμο και δεν λέμε. Γίνεται μεγάλος αγώνας καθημερινά από τη διοίκηση για να είμαστε σωστοί απέναντι στους παίκτες. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι τον Δεκέμβριο, τις αμέσως επόμενες μέρες θα πληρωθούν τον Ιανουάριο. Στα συμβόλαια των παικτών υπάρχει μια περίοδος χάριτος δυο μηνών.

Δεν πρόκειται η διοίκηση της ΑΕΛ να ξαναδώσει στη δημοσιότητα τέτοια πράγματα. Βρήκανε την ευκαιρία κάποιοι να συκοφαντήσουν την ΑΕΛ. Αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Ας ασχοληθούν με τα οικονομικά των άλλων ομάδων και να αφήσουν την ΑΕΛ.»

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X