ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα λάθη στοιχίζουν

Πήρε ό,τι έδωσε χθες βράδυ η ΑΕΛ στο ΓΣΠ και υποχώρησε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το αποτέλεσμα στον χθεσινό αγώνα του ΓΣΠ δεν λέει όλη την αλήθεια για το τι έγινε χθες στο ντέρμπι της κορυφής, καθώς η ομάδα  της ΑΕΛ δεν άξιζε να ηττηθεί  μ’ ένα τόσο βαρύ αποτέλεσμα.

Τα τραγικά ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του Πάμπου Χριστοδούλου και στα τρία γκολ της αντιπάλου έκαναν όλη την διαφορά στο τέλος της μέρας.  Ο Ρομό στο πρώτο και ο Λαφράνς στο δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ υπέπεσαν σε τραγικά λάθη, τα οποία και στοίχισαν πολύ ακριβά.  Το τρίτο γκολ προήλθε από εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Ρομό πάνω στο Ντε Καμάργκο. Επίσης ,από την άλλη, η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Βάτερμαν. Η ΑΕΛ έχασε την καλύτερη ευκαιρία στο 69’, όταν και ο Γεωργιάδης σούταρε ψηλά άουτ με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Παίκτες-κλειδιά της ομάδας έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός τόσο σπουδαίου αγώνα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου οφείλει να βρει τις αιτίες για το χθεσινό άτυχο αποτέλεσμα και να διορθώσει τις αγωνιστικές ανορθογραφίες της ομάδας του.

Οι υποχρεώσεις «τρέχουν» για την ομάδα της Λεμεσού, αφού το Σάββατο θα πάει ξανά στο ίδιο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την «πληγωμένη» Ομόνοια, σ’ ένα παιχνίδι που όπως δημιουργήθηκαν τα δεδομένα είναι πολύ κρίσιμο. Η ΑΕΛ θα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά της, να πραγματοποιήσει μια καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με χθες και να αντιδράσει, παίρνοντας τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Ο Ντόσα Τζούνιορ σίγουρα θα είναι εκτός λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ενώ ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας της ομάδας Ράφα Ρομό υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε μετά τον χθεσινό αγώνα σε κλινική για περίθαλψη. Για την ώρα είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση