ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σοβαροί και πειθαρχημένοι»

Να δείξει χαρακτήρα και να έχει υψηλή απόδοση για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, είναι τα στοιχεία που χρειάζεται η ΑΕΛ σύμφωνα με τον προπονητή της Πάμπο Χριστοδούλου. Όπως ανέφερε, δεν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας (έξοδος στην Ευρώπη), αλλά είναι ξεκάθαρο πως και σε αυτό τον αγώνα, όπως και σε όλους, θα πάει για να κερδίσει.

Η συνέντευξη τύπου όπως μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα μας ζωντανά:

9:16 Κάπου εδώ τελειώνει η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ΑΕΛ Πάμπου Χριστοδούλου.

9:14 Για την ένταση στον αγώνα και τη σημασία της: "Για μένα μετρά η πιο πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ πήγε στο Μπιλμπάο που ξέραμε πως θα ήταν πιο επιθετική η Αθλέτικ, όμως ο ΑΠΟΕΛ ήταν πειθαρχημένος και πήρε αποτέλεσμα. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η πειθαρχία και η σοβαρότητα για να πάρεις ένα αποτέλεσμα είτε νίκη είτε ισοπαλία. Πρέπει να βγάλουμε ένα χαρακτήρα όπου όλοι οι παίκτες να έχουν ψηλή απόδοση ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί δηλαδή τη νίκη".

9:13 Αγωνιστικά προβλήματα: "Υπάρχουν κάποια προβλήματα, κάποιοι παίκτες που προστατεύονται. Ελπίζω να τους έχουμε όλους  τη Δευτέρα και να διαλέξω τους καταλληλότερους. Υπάρχουν και παίκτες στο όριο και χρειάζεται σωστή διαχείριση ώστε να έχουμε σε όλα τα παιχνίδια μια καλή ομάδα να παρατάξουμε".

9:11 Για το μυαλό των παικτών του ΑΠΟΕΛ που θα είναι στο Μπιλμπάο: "Είναι σωστή η σκέψη αυτή. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλές εμπειρίες και το έδειξε πως δεν έχει το μυαλό του μόνο στην Ευρώπη. Ξέρουν πως έχουν την Πέμπτη ένα παιχνίδι που ευχόμαστε να προκριθεί και από εκεί και πέρα θα βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι αποδεκτό από όλους πως έχει ένα ρόστερ με 25-26 ισάξιους παίκτες και όποιοι και να παίξουν η δυναμική του ΑΠΟΕΛ είναι η δυναμική του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να είμαστε όπως πρέπει, όλοι οι παίκτες να πάρουν ψηλό βαθμό απόδοσης για να πάρουμε αποτέλεσμα".

9:08 Χριστοδούλου: "Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για μας. Παίζουμε με μια φορμαρισμένη ομάδα που κάνει περήφανους τους Κύπριους με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη. Σκοπός μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε. Έχω πει ξανά πως σημασία έχει πού θα τερματίσουμε. Βάλαμε στόχο να κάνουμε μια καλή πορεία, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στόχο της εξάδας και να βγούμε Ευρώπη βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν είπαμε μεγάλα λόγια πως πάμε για πρωτάθλημα. Η ομάδα έδειξε και με την ενδυνάμωση του Δεκεμβρίου πως είναι εδώ. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Τονίζω για άλλη μια φορά υπομονή και με το τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε που φτάσαμε".

9:07: Καλωσόρισμα από Θεόδωρο Αντωνίου. "Η προπόληση συνεχίζεται μέχρι τις 1 και τη Δευτέρα με συνεχόμενο ωράριο. Δε θα ανοίξουν ταμεία στο ΓΣΠ. Έχουμε στη διάθεσή μας το βόρειο πέταλλο".

9:00 Καλημέρα σας. Είμαστε σε ξενοδοχείο της Λεμεσού (Atlantica) όπου θα λάβει χώρα η συνέντευξη τύπου του Πάμπου Χριστοδούλου για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X