ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόντρα στην παράδοση

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Μια από τις πιο δύσκολες εξόδους της στο φετινό πρωτάθλημα έχει μπροστά της η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού θα ταξιδέψει την ερχόμενη Δευτέρα στο ΓΣΠ για αντιμετωπίσει το πρωτοπόρο και αήττητο στην έδρα του ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου θέλει να εκμεταλλευτεί την κόπωση που υπάρχει στην ομάδα ΑΠΟΕΛ και να ψάξει το τρίποντο για να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει «κτίσει» μια καλή παράδοση εναντίον της ΑΕΛ στο ΓΣΠ τα τελευταία χρόνια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού δυσκολεύονται αφάνταστα όταν αντιμετωπίζουν τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού έχουν να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία από τον Ιανουάριο του 2013, όταν επιβλήθηκαν με 3-1 στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του κυπέλλου. Για να βρούμε την τελευταία εκτός έδρας νίκη της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα θα πρέπει να πάμε πίσω στο 2011, όταν η ομάδα της Λεμεσού απόδρασε με το διπλό (0-1) από το ΓΣΠ χάρη στο «χρυσό» γκολ του Μοντέιρο.

Τη Δευτέρα η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να νικήσει και την παράδοση για να αποδράσει με βαθμολογικό όφελος από το γήπεδο της πρωτεύουσας.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X