ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο ζενίθ η ψυχολογία

Είναι γεγονός πως η ΑΕΛ ξεκινά ένα δύσκολο πρόγραμμα, με τρία ντέρμπι στην σειρά με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και τα πάντα κυλούν ομαλά.

Μάλιστα μετά τη λευκή ισοπαλία με την Ανόρθωση στα πλαίσια της  19ης αγωνιστικής η ΑΕΛ έχει καταφέρει να πάρει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, πετυχαίνοντας 9 τέρματα. Έτσι η διαφορά από την κορυφή έχει μειωθεί και η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έχει βάλει στόχο να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Βέβαια οι 3 σερί νίκες δεν ήρθαν τυχαία. Ο κύριος λόγος δεν είναι άλλος από τη βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο. Οι μεταγραφές του Γενάρη έχουν μπει για τα καλά στην ομάδα και την οδηγούν από νίκη σε νίκη. Ο Πίτι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και οι πλείστες του ενέργειες δημιουργούν προϋποθέσεις για τέρματα. Ο Μπλάνκο βρήκε τα πατήματα του και μάλιστα στον τελευταίο αγώνα έδωσε 2 ασσίστ. Ο Σασί έχει ήδη ανοίξει το λογαριασμό του με τη φανέλα της ΑΕΛ ενώ ο Μιτρέα δείχνει να βρίσκει σιγά, σιγά χημεία με την υπόλοιπη άμυνα. Έτσι η ΑΕΛ μετά την ενίσχυση του Ιανουαρίου και έχοντας τη ψυχολογία στο ζενίθ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και τα δυο επόμενα με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια με στόχο φυσικά να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. 

 

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση