ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ήδη, έδωσαν περισσότερα

Για όλες τις ομάδες ο Γενάρης είναι ένας μήνας δύσκολος, αφού προκύπτουν προσθαφαιρέσεις που προκαλούν συζητήσεις κατά πόσον αυτοί που έρχονται καλύπτουν τα κενά όσων φεύγουν. Η ΑΕΛ δε ξέφυγε από αυτή τη συζήτηση, μιας και έγιναν αρκετές αλλαγές σε αυτό το ρόστερ.

Παίξαμε ήδη το πρώτο παιχνίδι του Φλεβάρη και έτσι μια πρώτη αξιολόγηση της κατάστασης μπορεί να γίνει. Τώρα είναι που ξεκινούν τα ντέρμπι και θα κριθούν τα πάντα βέβαια, αλλά κρίνοντας από τη γενική εικόνα φαίνεται η ΑΕΛ να ενισχύθηκε.

Με βάση τους αριθμούς, ήδη οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν περισσότερα από όσα έχασαν. Ο Πίτι κατέγραψε ήδη πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και σημάδεψε παιχνίδια με την απόδοσή του, κάτι που ο Μπουένο σε ελάχιστα παιχνίδια έκανε. Ο Μπλάνκο ήδη έχει παίξει και προσφέρει περισσότερο στον πρώτο του μήνα από όσο ο Σαρκί σε όλη την παρουσία του. Τον Σασί, με όποιον από τους δυο φορ που έφυγαν να τον αντιστοιχίσεις κερδισμένη βγάζεις την ΑΕΛ αφού Αγκινάλτο και Ουέλιγκτον σκόραραν μαζί ένα γκολ και ο Τυνήσιος έχει ήδη δυο.

Στο επιθετικό κομμάτι δηλαδή, δεν υπάρχει καν συζήτηση για το γεγονός πως η ΑΕΛ ουσιαστικά αύξησε τις επιλογές της αφού έχει και τους Γεωργιάδη, Μέσκα που έμοιαζαν μόνοι στα εξτρέμ ενώ όταν έλειψε ο Αρουαμπαρένα, υπήρχε κάποιος να βάλει κάποια γκολ. Προβλήματα που υπήρχαν στο πρώτο μισό της σεζόν και δείχνουν να λύνονται.

Μεσοαμυντικά, χάθηκαν δυο παίκτες που δε γινόταν να καλυφθούν αφού Σιέλης και Σόουζα ήταν βασικότατα στελέχη. Μέσα από την ομάδα ο Πάμπος Χριστοδούλου προσπαθεί να βρει τον αντι-Σόουζα αφού δεν υπήρχε άλλη θέση για προσθήκη. O Μάριος Νικολάου πήρε σερί 90λεπτα τελευταία και έβαλε και ένα γκολ. Στη θέση του Σιέλη πήρε παραπάνω χρόνο ο Λαφράνς και έρχεται κι ο Μίτρεα που πήρε τα πρώτα του λεπτά. Αυτή είναι η γραμμή που θα δοκιμαστεί έντονα στα επόμενα παιχνίδια, αφού  ο Άρης και η ΑΕΖ δεν δημιούργησαν τις πολλές δύσκολες καταστάσεις. ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια είναι γερά τεστ για όλους.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση