ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζακάκι και μόνο

Το έχουν πει ξανά και ξανά στην ΑΕΛ, πως η φετινή σεζόν πάει παιχνίδι με παιχνίδι και πέραν τούτου ουδέν. Τα πράγματα τα αντιμετωπίζουν όπως τους έρχονται και ανάλογα προσαρμόζονται στις συνθήκες και όσα απαιτούνται σε κάθε τους υποχρέωση.

Το καλεντάρι γράφει ΑΕΖ, τότε  μόνο με την ΑΕΖ ασχολούνται με μοναδικό ζητούμενο το διπλό που θα κρατήσει την ομάδα στα ψηλά. Ξέρουν τι έπαθε η ΑΕΚ προ ημερών, ξέρουν (ακόμα καλύτερα) τι έπαθαν οι ίδιοι στον πρώτο γύρο και για αυτό είναι προσηλωμένοι εκεί.

Στο μεταξύ βέβαια έντυσαν στα «γαλαζοκίτρινα» τον παίκτη που τότε τους πλήγωσε (Σασί) και μάλιστα αυτός ήρθε ζεστός στην ομάδα και σκοράρει.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει και τον Μικέλ Αρουαμπαρένα στη διάθεσή του αφού εξέτισε την τιμωρία του και το ερωτηματικό είναι κατά πόσο θα τον επαναφέρει ή όχι. Είναι σίγουρα φαβορί ο Ισπανός αφού είναι ζήτημα για την ΑΕΛ να βρουν ρυθμό μαζί με τον Πίτι και οι συνδυασμοί τους να βγάλουν καλά πράγματα για την ομάδα.

Θέμα του προπονητή και το πότε θα παίξει ο Μίτρεα, αλλά κι εδώ οι Ντόσα και Λαφράνς όχι μόνο κρατούν το μηδέν αλλά σκοράρουν κιόλας. Τέτοια θέλει να βλέπει ο Κύπριος τεχνικός  για να έχει επιλογές.

Αυτό είναι το κενό στην ΑΕΛ και όσο βλέπει παίκτες να του «μεγαλώνουν» το ρόστερ, τόσο μπορεί να νιώθει αισιόδοξος πως θα βγει και το «βαρύ» διάστημα που θα προκύψουν τα προημιτελικά του κυπέλλου.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση