ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πληγώθηκα με Σιέλη»

Για όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΛ αλλά και για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε ο Πάμπος Χριστοδούλου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις, αυτή του Παπάνκο τελικά δεν ήταν στο πλάνο, τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει με όσα έχει και δεν έχει για τη συνέχεια.

Η συνέντευξη όπως μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα μας. 

17:42 Κάπου εδώ τελειώνει η διάσκεψη τύπου.

17:41 "Ευχαριστούμε και την ομάδα της Καρμιώτισσας. Ψάχναμε γήπεδο για προπονήσεις μετά τις βροχές και όσα έγιναν. Δεν ήταν εύκολο και τους ευχαριστούμε"

17:40 Για αλλαγές που θα γίνουν στην ενδεκάδα: "Όποιος είναι πιο έτοιμος, θα παίξει".

17:38 Για τη Νέα Σαλαμίνα: "Ο κ. Βεργέτης είναι ένας πολύ καλός προπονητής και τον ξέρω προσωπικά. Μας τιμούν τα καλά του λόγια, θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει".

17:35 Για Ουέλιγκτον και αν νιώθει περισσότερη πίεση: "Δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουμε κάποιο ποδοσφαιριστή. Για το 11' νομίζω ήσασταν εδώ αλλά τίποτα δεν είναι ίδιο. Δεν έχει καμιά σχέση το μπάτζετ του τότε με το σήμερα. Καμιά σχέση και με όσα συνέβησαν από όταν σε σχέση με πριν έρθω. Είναι στα υπέρ της διοίκησης πως θα χτίσουμε από την αρχή όλοι μαζί. Αυτό είπαμε και αν δεν κάνω λάθος έχουμε ξεπεράσει σε βαθμούς, όσους πήρε η ΑΕΛ τη χρονιά πέρσι. Είναι πράγματα που δεν συγκρίνονται". Το άγχος είναι μέρος της δουλειάς μας. Άμα ξέρεις τη δουλειά σου, δεν έχεις άγχος. Σήμερα είσαι εδώ, αύριο δεν είσαι. Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα γίνουν".

17:34 "Χάσαμε τρεις παίκτες που δεν ήταν στο πλάνο μας (Σιέλης, Σόουζα, Παπάνκο), όμως θα παλέψουμε. Θέλω τον κόσμο να μείνει κοντά μας και αν θέλουν να βρίσκουν κάποιον ας βρίσκουν εμένα".

17:33 Για τη διαχείριση του δύσκολου προγράμματος: "Το ρόστερ θα είναι αποδυναμωμένο ειδικά με τον τραυματισμό του Λούκας. Όμως όλοι ενωμένοι, διοίκηση, παίκτες, κόσμος θα παλέψουμε. Από εκεί και πέρα ό,τι και να λέμε είναι άστοχο".

17:30 Για το θέμα Σιέλη: "Πέστε μου ένα προπονητή που χάνει ένα σημαντικό γρανάζι του. Σίγουρα πληγώθηκα αλλά δεν είναι δική μου δουλειά. Ήθελε να φύγει και όπως έμαθα είχε μια ρήτρα στο συμβόλαιο. Δε σας το κρύβω πως με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως πήρε την απόφαση. Του ζήτησα να μείνει και το Καλοκαίρι θα είχε 6-7 προτάσεις. Δε νομίζω να του έκλεινε κανείς την πόρτα να παίξει σε ψηλότερο επίπεδο. Όμως αυτή είναι η ζωή για τους επαγγελματίες. Θα παλέψουμε με αυτά που μας έχουμε".

17:28 "Κάναμε και την κίνηση με τον Ίσμα. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση και στα οικονομικά μας πλαίσια. Το λέει κι ο πρόεδρος συχνά να έρθουν όλοι κοντά να βοηθήσουν σε αυτό. Μπορεί να μας δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις. Τέλος, μένει και η κίνηση του παιδιού που ήρθε. Θέλαμε παίκτη να παίζει και στόπερ και αριστερά. Με πλήγωσε και πολύ για τον Παπάνκο και άλλαξε ο σχεδιασμός μας για αυτό".

17:19 Αν η ΑΕΛ κάνει κοιλιά: "Δε θα διαφωνήσω. Σε 11-12 μέρες είχαμε ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα με 7-8 παίκτες να τραβούν το κουπί. Δεν είχαμε τη φόρμα για να πάρουμε τα αποτελέσματα ακόμα και χωρίς καλές εμφανίσεις. Είχαμε και τον αγώνα του κυπέλλου. Δεν είχαμε διάρκεια στο 90λεπτο η ομάδα. Το ξέραμε και ήμασταν και τυχεροί που δεν είχαμε τραυματισμούς, πέραν από την περίπτωση του Λούκας που είναι διαφορετικό. Από την ομάδα μας έφυγαν οι Σάρκι και Αγκινάλντο που δεν μας έδωσαν όσα αναμέναμε. Η φυγή του Σιέλη ήταν πλήγμα για μένα. Χάσαμε ένα βασικό ποδοσφαιριστή. Τώρα για το θέμα Μπουένο. Κάναμε σκέψεις με τη διοίκηση, αν συνέχιζε να μην υπάρχει αγωνιστική άνοδος του παίκτη, είχε στο μυαλό του και μια ομάδα του εξωτερικού που του έδινε περισσότερα. Μου το είπε και πριν 15 μέρες πως το σκεφτόταν. Ήρθε και ένας παίκτης που παίζει εκεί, Πίτι. Ακούω διάφορα γιατί δεν παίζει από την αρχή. Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να θέλει το καλό της ΑΕΛ περισσότερο από μένα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε αυτού του παίκτη ούτε καν εργομετρικά να του κάνουμε. Εμπειρικά και μιλώντας μαζί του ήξερα πως δεν μπορούσε να παίξει παραπάνω. Φοβόμουν να μην πάθει κάτι και να τον χάσω για κάποιο διάστημα. Να είναι σίγουρος ο κόσμος γιατί η ΑΕΛ, σε μια δύσκολη στιγμή της με φυγή παικτών και τον τραυματισμό του Λούκας, που είναι ένα πολυεργαλείο, θα δώσουμε τα πάντα για να πάει καλά η χρονιά. Να τελιώσω με το θέμα Παπάνκο. Ο ίδιος ήρθε και μας είπε πως θέλει να φύγει για λόγους οικογενειακούς. Δεν ήθελε να μεινει στην Κύπρο η γυναίκα του και η οικογένειά του. Δεν ήθελα να αφήσω ένα παίκτη εδώ που δεν ήθελε. Μας έμεναν δυο θέσεις μετά τον Πίτι και τον Μπλάνκο. Ο Μπλάνκο είναι έτοιμος αγωνιστικά αλλά θέλει χρόνο να δέσει με την ομάδα. Είναι κάτι που θέλει χρόνο. Κάποιοι παίκτες παίζουν σε θέσεις που δεν είναι η κλασική τους και αυτή είναι η δουλειά του προπονητή και των παικτών να παίζουν. Μας πόνεσε και η τιμωρία του Μέσκα. Και φόνο να έκανε θα έτρωγε λιγότερες αγωνιστικές. Όλα αυτά τα προβλήματα μας κάνουν πιο δυνατούς. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στη διοίκηση και τον προπονητή. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για το μεγαλείο της ΑΕΛ. ".

17:19 Ερωτήσεις

17:17 "Ερχόμαστε από ένα παιχνίδι που δεν κερδίσαμε και ακολουθεί ένα δύσκολο. Είναι όλα δύσκολα για μας. Η Σαλαμίνα διψά για βαθμούς γιατί κυνηγά την έκτη θέση. Χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη για να παραμείνουμε στα ψηλά. Η ΑΕΛ είχε ένα φορτωμένο πρόγραμμα και αρκετοί παίκτες δεν ήταν σε ετοιμότητα. Δυστυχώς μας φάνηκε η κούραση σε αυτά τα παιχνίδια. Ευτυχώς δεν είχαμε μυικούς τραυματισμούς και στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τα πάντα για το μεγαλείο της ομάδας, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι"

17:16 Χριστοδούλου: "Θα ξεκινήσω με τη Νέα Σαλαμίνα. Φαντάζομαι θέλετε να ρωτήσετε και για άλλα θέματα. Θα είμαστε ξεκάθαροι".

17:15 "Είναι στην Κύπρο ο Μπογκτάν Μιτρέα για συζητήσεις. Μόλις πέσουν οι υπογραφές θα τον ανακοινώσουμε. Ξεκινά η προπώληση το Σάββατο από τις 9 μέχρι τις 1μ.μ. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου".

17:15 Καλοσώρισμα από κ. Αντωνίου.

17:14 Στο πάνελ πέραν του Πάμπου Χριστοδούλου, ο εκπρόσωπος τύπου Θεόδωρος Αντωνίου.

17:13 Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η διάσκεψη.

17:10 Καλησπέρα σας. Θα μεταδόσουμε ζωντανά τη διάσκεψη του Πάμπου Χριστοδούλου, προπονητή της ΑΕΛ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X