ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η πιο ξεκούραστη

Δεν είναι πως το ήθελαν να είναι έτσι στην ΑΕΛ, να μην έχουν δηλαδή ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μέσα στο Καλοκαίρι, όμως αφού τους προέκυψε φαίνεται πως έχουν καταφέρει να το εκμεταλλευτούν και να έχουν την πιο σταθερή πορεία ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ του Πάμπου Χριστοδούλου έχει καταφέρει σε αυτές τις 14 αγωνιστικές να είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που η αγωνιστική της συμπεριφορά ελάχιστα επηρεάζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δε θα τη δεις να ρίχνει πεντάρα τη μια βδομάδα και να μένει στο μηδέν την επόμενη, αλλά όλα της τα παιχνίδια πάνε στο ρυθμό που η ίδια επιλέγει να τα παίξει.

Σε αυτό βοηθά το γεγονός πως οι «γαλαζοκίτρινοι» έκαναν πλήρη προετοιμασία που αφορούσε μόνο στο πρωτάθλημα το Καλοκαίρι και οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται σταθερά για ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Οι υπόλοιπες ομάδες της πρώτης πεντάδας, είχαν όλες ευρωπαϊκά παιχνίδια το Καλοκαίρι, ξεκίνησαν νωρίτερα και έχουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως η ΑΕΛ έδωσε μέχρι τώρα 15 επίσημα παιχνίδια μαζί με αυτό του κυπέλλου με την Αλκή , ενώ οι συγκάτοικοί της στην κορυφή έδωσαν 23 η ΑΕΚ και 27 ο ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΚ έπαιξε πρώτο επίσημο αγώνα 30 Ιουνίου, ο ΑΠΟΕΛ 7 Ιουλίου και η ΑΕΛ 21 Αυγούστου.

Αυτά είναι σημαντικά πλεονεκτήματα που όσο προχωρά η σεζόν θα είναι υπέρ της ΑΕΛ όλο και περισσότερο, ειδικά από τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να δίνει ευρωπαϊκά παιχνίδια και, τουλάχιστον, τον Φλεβάρη.

Βέβαια το αν είναι πλεονέκτημα κάτι ή όχι, το ορίζεις εσύ με τη δουλειά σου και δεν έρχεται από μόνο. Χωρίς Ευρώπη ήταν και η περσινή ΑΕΛ αλλά κανένα πλεονέκτημα δεν απεκόμισε από αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση