ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον χάνει για τον Γενάρη;

Τι κι αν μέχρι τώρα δεν έχει εκπροσωπήσει ποτέ την εθνική ομάδα της πατρίδας του; Η συνεχιζόμενη παρουσία του στην εντεκάδα, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί η ΑΕΛ, φέρουν τον Μέσκα προ των πυλών της πιο μεγάλης πρόκλησης της καριέρας του σε διεθνές επίπεδο, αφού ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γουινέα-Μπισσάου τον συμπεριέλαβε στην προεπιλογή για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί στη Γκαμπόν τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Όπως αναφέρεη η «O Jogo» στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο 23χρονος ακραίος επιθετικός των «γαλαζοκιτρίνων» είναι ένας εκ των 35 ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αρχική του λίστα ο Μπασίρο Καντέ ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης της «μαύρης ηπείρου». Από την αρχική επιλογή, βεβαίως, θα «κοπούν» 12 ποδοσφαιριστές ώστε να προκύψει η τελική 23άδα που θα ταξιδέψει στη Γκαμπόν για την τελική φάση του θεσμού.

Εάν επιλεχθεί για την αποστολή, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα στερηθεί των υπηρεσιών του παίκτη τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου. Οι υποχρεώσεις της Γουινέα-Μπισσάου, που συμμετέχει στον πρώτο όμιλο μαζί με τη Μπουρκίνα Φάσο, το Καμερούν και τη διοργανώτρια χώρα, είναι προγραμματισμένες για τις 14 εώς τις 22 του μήνα.

Στο παρελθόν, ο Μέσκα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των «μικρών» εθνικών ομάδων της Πορτογαλίας, αλλά ποτέ με αυτήν της γενέτειράς του.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση