ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τεράστια ευκαιρία

Για την ΑΕΛ σχεδόν πέρασαν τα δύσκολα με την ομάδα να ανταποκρίνεται εξαιρετικά και να πετυχαίνει το απόλυτο στα ντέρμπι απέναντι στους Λευκωσιάτες. Παρόλα αυτά λέμε σχεδόν γιατί έχει μπροστά του τον Ερμή, μια πολύ δυνατή ομάδα που απέδειξε ότι φέτος μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.

Απλώνεται λοιπόν για την ΑΕΛ μια τεράστια ευκαιρία στο πόδια της για να κρατήσει την δεύτερη θέση και ίσως αν η ΑΕΚ έχει απώλειες να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερη και έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα φέτος. Με το πέρας του πρώτου γύρου και έχοντας χάσει μόνο από την ΑΕΚ έδειξε ότι είναι ένα σύνολο που δύσκολα θα χάσει. Μάλιστα αν κάποιος αναλογιστεί ότι οι απώλειες της ομάδας είναι από Εθνικό και ΑΕΖ γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι είναι απώλειες που μπορούν να ελαχιστοποιηθούν και αν συνεχίσει με την ίδια φόρα στα ντέρμπι τότε οι πιθανότητές της για τίτλο αυξάνονται δραματικά.

Όσο αφορά τους τραυματίες ο Ντόσα Τζούνιορ συνεχίζει να είναι εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων με τον Πάμπο Χριστοδούλου όμως να μην ανησυχεί τόσο έντονα πλέον. Η παρουσία του Κέβιν Λαφράνς τόσο με ΑΠΟΕΛ όσο και με Ομόνοια έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα αφού ο Λαφράνς ήταν εξαιρετικός. Καταληκτικά η ΑΕΛ με τα παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι σε Ερμή, Αναγέννηση και Δόξα και με την ψυχολογία να είναι με το μέρος της έχει την ευκαιρία να πάρει την απαραίτητη ώθηση για την συνέχεια.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση