ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι σκέφτεται (;)

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Τείνει να γίνει παιγνίδι. Κάθε εβδομάδα τα ίδια. Ποιος, που, πως και γιατί. Ας είναι μέχρι και εμείς να καταλάβουμε τι γίνεται. Πες ότι γίνεται ένα κουίζ. Ποιες θα είναι οι αλλαγές στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο Παπαδόπουλος με Ανόρθωση. Τι άραγε σκέφτεται ο Πάμπος;

Ρόμο; Με τίποτα. Φουρτούνα; Ούτε με σφαίρες. Αϊρόσα; Ούτε και να το σκέφτεσαι. Σιέλης, Ντόσα; Δεν υπάρχει chance. Άρα οι πίσω είναι γνωστοί.

Πάμε στα χαφ. Εκεί έχουμε θέμα. Σοάρες, Μάριος, Λούκας; Όπως δηλαδή με την Ανόρθωση; Εγώ ψηφίζω αλλαγή. Με όλο το σεβασμό στον αρχηγό θα ήθελα, ως ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, να παίξουν Σοάρες, δίπλα του ο Λούκας και μπροστά ο Σαβανέ. Να δω τον Σαβανέ στα χαφ και ας χάσει η ΑΕΛ ένα σετ στο ματς με την Ανόρθωση, 18 του μήνα.

Σημασία όμως δεν έχει τι λέω εγώ, ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Σημασία έχει τι λέει ο  Πάμπος που είναι ο καλύτερος προπονητής στην Κύπρο. Αυτός τους βλέπει πάνω στο βοηθητικό καθημερινά. Μπορεί ο Σοάρες να είναι κουρασμένος, μπορεί ν’ αναθέσει μια ειδική αποστολή στο Μάριο, μπορεί το ίδιο να ισχύει και με τον Λούκας. Μπορεί ακόμη και να παίζει με Μπουένο. Πάντως γουστάρω την τριπλέτα που γράψαμε πιο πάνω.

Άμα γίνει κιόλας αυτή η αλλαγή η ομάδα 100% θα ενισχυθεί και στα φτερά της επίθεσης. Γιατί εκεί δεν θα είναι ο Σαβανέ αλλά ένας κλασσικός εξτρέμ. Μη να είναι ο Γεωργιάδης, μη να είναι ο Σάρκι, μη να είναι και οι δύο και να μείνει εκτός ο Μέσκα. Δύσκολο αυτό το σενάριο. Θέλεις όμως εξτρέμ. Ο Σαβανέ είναι παικτούρα. Του πάει όμως η θέση στη γραμμή; Νομίζω πως όχι. Άμα έχεις φτερά και έχεις τον Ιβοριανό στον άξονα να μοιράζει παιγνίδι μαζί με τον ψυχάκια τον Λούκας, τότε η ομάδα θα γίνει κούκλα.

Πάμε τώρα και στον επιθετικό. Άμα ήταν τύπου Big Brother, τότε θα αποχωρούσε ο Ουέλλιγκτον με μεγάλα ποσοστά. Θα τον είχαν στείλει οι Αελίστες στον πάγκο εδώ και καιρό. Ο Πάμπος είναι όμως αυτός που κάνει κουμάντο. Δεν ξέρω, τι σκέφτεται επί τούτου. Άμα όμως τον χρησιμοποιήσει και δεν του βγει, τότε θα τον κάψει ολοσχερώς… και είναι κρίμα.

Μπορεί όμως ο Ισπανός να μην είναι απόλυτα έτοιμος. Παίζει και αυτό. Κράτησε αυτό που σου γράφω. Άμα όντως ισχύει μην εκπλαγείς να δεις τον αφάνα στην κορυφή. Γιατί άμα είναι να ξεκινήσει ο Αγκουινάλδο, τότε μιλάμε για μεγάλη έκπληξη. Και ο Πάμπος σε τέτοια θέματα δεν πολύ κωλώνει. Εδώ με τον Απόλλωνα έριξε Μάριο και Λούκας δεκάρι και μέχρι να καταλάβουμε όλοι τι γίνεται, μεθύσαμε από το νέκταρ της νίκης.

Δύσκολο πάντως ο αντίπαλος. Διαχρονικά κιόλας σου βγάζει τη ψυχή μέσα στο Τσίρειο. Εάν δεν κάνω λάθος ακόμη και το 12 μέχρι να τους κερδίσεις στην έδρα σου, κατέβηκε η γλώσσα μέχρι το γόνατο. Κάτι με 2-0 θυμάμαι, Δεκέμβρη μήνα. Ας  είναι όμως και έτσι…

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X