ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η βασίλισσα και ο Πάμπος

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Φτου μας!! Δεν μας φτάνει η σχιζοφρένεια με το ποδόσφαιρο, έχουμε τώρα τη ψύχωση με το βόλεϊ. Και για να σε προλάβω όχι δεν τα «τσεπώνουμε» από κει. Εδώ δεν τα πήραμε τόσα χρόνια από τον Σόφο… τόσο ηλίθιοι είμαστε. Φίλος για καμιά 25αριά χρόνια είναι ο πρόεδρος του βόλεϊ και θα τον στηρίξουμε. Άσε κιόλας που άμα ασχοληθείς θα γουστάρεις.

Πόσα χρόνια με τις μαλακίες του Κουτσοκούμνη. Ψάχνουμε κάτι διαφορετικό να ξεκολλήσει κιόλας το μυαλό μας. Ωραίο άθλημα το βόλεϊ, πόσο μάλλον δε το γυναικείο.

Μας βγήκε η ψυχή χθες. Εκεί που η βασίλισσα έδειχνε να επιστρέφει, τα κάναμε σκατά και χάσαμε το παιγνίδι με ανατροπή. Έχει μια παίκτρια ο Απόλλωνας κάνει δύο Γκιέ και τρεις Ντα Σίλβα. Συγχαρητήρια τους κιόλας. Μακριά τα καφριλίκια από το άθλημα.

Ενώ η δικιά μας η Μάγκντιτς δεν έκανε καλό παιγνίδι. Ούτε και οι Κύπριες έπιασαν ψηλά επίπεδα απόδοσης.   Ξεμείναμε και στο τέλος μας έμεινε η πίκρα. Έβλεπες την Ριτνάγια να κλαίει σαν μικρό παιδί και σε έπιανε ένας κόμπος στο λαιμό. Ας είναι. Η ομάδα έχει ελαφρυντικά. Χρειάζεται κυρίως χρόνο. Είναι παντελώς καινούργια, όπως του ποδοσφαίρου ένα πράγμα.

Μιλώντας για το ποδόσφαιρο, γουστάρεις ν’ ακούς ότι ο Πάμπος πήγε στο ματς. Ένας άνθρωπος που απολαμβάνει το θαυμασμό της «κίτρινης φυλής» έδωσε το καλύτερο παράδειγμα. Αυτή πρέπει να είναι η ΑΕΛ. Ενιαία και αδιαίρετη. Άντε ν’ ακολουθήσει ο κόσμος, να ξυπνήσει και να συμπαρασταθεί σ’ όλα τα τμήματα. Από το μπόουλινγκ, μέχρι το μπάσκετ, βόλεϊ  γυναικών και το φούτσαλ θα πρέπει να παραδίδει μαθήματα φιλάθλου.

Η ΑΕΛ είναι αμιγώς αθλητικό σωματείο και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζουν όλοι. Ο Πάμπος το έδειξε και χίλια μπράβο του. Άντε και στις 25 του μήνα, όλοι στο Σολομωνίδης που ανοίγει τις πύλες του. Και σε παιγνίδι φωτιά πάλι με τον Απόλλωνα.

Τώρα για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, έχουμε ακόμη χρόνο. Καλά, καλά η ομάδα σήμερα θα μαζευτεί πάνω στο βοηθητικό.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, πέραν του Χάρη. Άρα δεξιός μπακ, Αϊρόσα. Όχι δηλαδή πως δεν θα ήταν αλλά ο Χάρης είναι και αυτός μια επιλογή. Κανένα πρόβλημα δεν έχει άλλο η ομάδα. Εντάξει κάπως κουρασμένοι πρέπει να είναι ο Σοάρες ακόμη και ο Μπαμπάνκο που πήγαν στις Αφρικές με τον πρώτο μάλιστα να αγωνίζεται στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα κόντρα στη Σενεγάλη.

Ο Ντόσα έκανε δύο παιγνίδια επίσης είναι κάπως. Ο Μάριος καθόλου. Όπως και να έχει, το ματς με τους Βαρωσιώτες δεν είναι καθόλου εύκολο. Έχουν και ποιότητα ως ομάδα και πολύ καλές μονάδες. Η ομάδα μάλλον θα πρέπει να είναι έτοιμη να σπάσει άμυνες. Δεν θα έρθουν να παίξουν ανοιχτά, αλλά έχουν και την κόντρα, έχουν και καλό κράτημα της μπάλας, δεν είναι όπως ο Εθνικός. Ενδιαφέρον παιγνίδι…

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση